Piše: Iva P. Žurman

V razmislek!

Ambiciozni in medijsko priljubljen (in zaščiten) Tomaž Vesel se do izteka roka (petek, 15. april 2022) ni prijavil za predsednika računskega sodišča.

Mandat predsednika RČ se Veselu izteče konec maja (Delo, 20.april 2022).

Šele po volitvah (ZAKAJ LE?) bo javnost (volivci) izvedela o donaciji več kot 100 tisočakov GEN-I (še pod R. Golobom) podjetju novinarke Vesne Vuković – nekoč novinarka Petanovega Dnevnika, nato pogodbeno na Siolu, nato na Odlazkovem Necenzurirano, ki so ga množično citirali (HALO efekt proti vladi in JJ) prevzeti dominantni mediji, v tandemu s Primožem Cirmanom, tudi političnim komentatorjem na javni RTVSLO, kjer je zaposlena žena Petra.

Tudi podatek o Golobovih računih v tujini – še preden je bil vprašan o tem, je že vnaprej zanikal – bo prišel v širšo javnost (Delo ga je preventivno zaščitilo s podatkom o stanju 0,0 med dnevi 3 – 7. januar  2022, kar sicer nakazuje, da je bil lahko pred tem že izpraznjen?!!) bo prišel na plan v MSM šele po volitvah. Je pa o tem včeraj odlično (z dejstvi)  “spregovoril” Planet TV – raziskovalni novinar Vitomir petrović)

Zaključek:

Golob bo zaradi razkritij odstopil (saj je vendar pošten in najboljši menedžer, za jankovićem seveda) in, pojavil se bo nadomestek (možni mandatar?), ki mu bo mandat RČ potekel, kdaj že?

Tudi o T. Veselu in KPK Šumiju sem že pisala – razkrivala dejstva (argumenti), toda oba sta še vedno tu in …

https://mojcavocko.si/kdor-molci-se-strinja-skandalozno-porocilo-kpk/

Kdor molči se strinja (sodeluje pri razgradnji vladavine prava)!

Iva P. Žurman, Solkan

Prejšnji članekO Odločanju
Naslednji članekSoočenje

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj