Piše: Frančiška Buttolo

Spoštovani Slovenci in demokratični, samostojni Sloveniji naklonjeni državljani! Dragi Slovenci, je mar pri vsem tem še lahko nejasno, zakaj zaupam skoraj samo še SDS in Janezu Janši. Prišel je čas žalostne resnice, da mu namreč še najbolj zaupa tudi večina narodno zavednih Slovencev. KOMUNISTI NAS BODO RES POKONČALI.

O, ljudje moji dragi, še pred nekaj dnevi sem bila prepričana, da mi končno vendarle ne bo treba nikogar v politiki prav nič več kritizirati in nikogar več spodbujati in mu izrekati pohvalo, tudi zahvalo! Da se bom v svojih razmišljanjih vendarle lahko prepustila spominom svojih skoraj osmih desetletij ter različnim vsebinam  in temam v knjigah, ki jih imam na omarici ob kavču v dnevni sobi. Pa kar naenkrat – grozilne pošiljke novodobnih aktivistov prenovljene zločinske VOS med drugo svetovno vojno v Ljubljani.

Pa še huje, v eni najbolj znanih slovenskih cerkva smo poslušali petje, ki ga zdaj lahko poslušamo na številnih posnetkih,  petje PESMI, ki so med vojno še najbolj spodbujale aktiviste imenovane likvidatorske organizacije VOS, prav tistih PESMI,  ki so “moralno” še najbolj spodbujale tudi povojne likvidatorje okoli dvesto tisoč nedolžnih ljudi pod vlado narodnega heroja Borisa Kidriča. Saj menda skoraj nikomur niso sodili, da, poslušali smo prav tiste PESMI, med katerimi je eno od njih hotel za “miroljubno” himno Ljubljane izbrati sedanji ljubljanski župan.

Dragi Slovenci, je mar pri vsem tem še lahko nejasno, zakaj zaupam skoraj samo še SDS in Janezu Janši. Prišel je čas žalostne resnice, da mu namreč še najbolj zaupa tudi večina narodno zavednih Slovencev. KOMUNISTI NAS BODO RES POKONČALI.

Mene namreč bolj malo zanima, kdo grozi in kdo razgraja po naših cerkvah, skrbijo me ugledne ustanove v naši domovini, na primer SAZU, ki vse bolj cinično molčijo in sugerirajo mnenje, da si napadeni politiki vse to povsem zaslužijo, ker ljubijo svoj narod, ker dobro delajo za državljane in državo. Jugonostalgiki, zbrani v levih strankah, bolj kot Slovence podpirajo mednarodne organizacije in eksotične države, trenutno predvsem Afganistan.

Vso srečo vsem politikom, ki jih – očitno smrtno – ogroža že kar  teroristična napadalnost levih strank, ponosnih naslednic slovenskih komunistov ter njihovih vojnih in povojnih zločincev.

Frančiška Buttolo, Ljubljana

VIRdemokracija
Prejšnji članekPodobnost dogajanjem v Sloveniji 2021 ni naključna
Naslednji članekSamovladanje

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj