Piše: Frančiška Buttolo

Slovensko vojsko, ki je skupaj z veliko večino Slovencev in dobronamernih državljanov osamosvojila Slovenijo, Golobova vlada uporablja skoraj samo še za pometanje migrantskih poti na južni meji. 

EU ploska, komunisti plešejo, Janševa SDS pa zbira podpise za demokratično RTVS, ki tega ni vredna, niti enega samega podpisa. Podpise bi morda utemeljeno zbirali kvečjemu za to, da bi jo razpustili, samo stavbo pa podrli, ker je najsramotnejši spomenik več kot  osemdesetletnega ubijanja – od začetka slovenskega stalinizma z ustanovitvijo  Radia Kričač – zdravega razuma in poštenja na Slovenskem. RTVS je treba ukiniti. Če bi namesto članka  zdajle pisala pravljico, bi rekla, da je treba to utrdbo  komunistične diktature izprazniti, nato pa do tal požgati. Nacionalne televizije sploh ne potrebujemo,  potrebujemo pa kvečjemu RTV slovenske manjšine v državi “Jugosloveniji”. Ničesar nismo dobili Slovenci z osamosvojitvijo, ker smo komunistični hlapci. Dosegli smo, če je to  sploh kak  dosežek, le to, da smo postali manjšina v lastni državi. Slovenija je nekako pogorela.

Če pa referendum bo,  bo RTVS – še bolj kot zdaj – dobila v svoje komunistične kremplje Kučanova klika. Kaj vendar počneš, ljuba SDS? Nič ne pomaga, Slovencem bo prej ali slej treba povedati, da smo v zadnjih desetih letih postali manjšina, staroselci. Večinoma so prebivalci  Slovenije v svojih srcih  še vedno tuji državljani, državljani neke totalitarne države, države, ki je ni več. Še vedno so torej ti zombijevski komunistični jugonostalgiki, ki se niso mogli prilagoditi demokraciji, do samostojne Slovenije vsaj indiferentni, še večkrat pa sovražni.  To so najbolje pokazali njihovi dobesedno morilski protesti v slogu stalinističnega VOS-a  (v prvih letih druge svetovne vojne) sredi okupirane Ljubljane.  Ti morilski, seveda nedovoljeni in neprijavljeni, protesti sredi najhujše pandemije vseh časov niso bili v bistvu  nič “humanejši” od stalinističnih likvidacij slovenskih vosovcev.

Iz vsega tega  pa sledi, logično,  da so današnji jugonostalgični zombiji  v bistvu še vedno nasprotniki slovenske samostojnosti in demokracije. Pri vsem tem pa je še najpomembneje, da se ogroženi, že skoraj povsem iz javnega življenja potisnjeni demokratični in zavedni Slovenci, kot tudi vsi Sloveniji in njenemu narodu naklonjeni slovenski državljani,  med katere najverjetneje sodim tudi sama, ZAVEMO svojega že skoraj tako imenovanega “judovskega” problema. Komunisti so še vedno naklonjeni nekdanji Jugoslaviji in balkanskemu stalinističnemu Hitlerju Titu, ki je na slovenskih tleh zapustil okoli sedemsto morišč, v katerih so nepokopani slovenski in drugi mrtveci, žrtve medvojnih in povojnih Titovih pobijanj.

Po osamosvojitvi so jugonostalgiki popolnoma uničili Slovenijo in slovenski narod. Zato, referendumi, niti osamosvojitveni, ki je zarisal na zemljevid sveta samostojno državo, niti kateri drug, ni več pravna resitev, demokratična resitev. Ta privilegij so si v Sloveniji v zadnjih letih nepošteno  priborili jugonostalgiki, domači in tuji, priseljeni.

 Slovenije ni več, nekako je vsestransko pogorela. Adijo, referendumi! Referendumi so zdaj priporočljivi samo še za  jugonostalgične komuniste – s podporo skoraj milijonske, večinoma iz proračuna plačane  armade  neostalinističnih nevladnih organizacij.  Takšna je resnica o primernosti referenduma za Slovence in dobronamerne slovenske državljane  v Sloveniji, pravzaprav v “Jugosloveniji”, mar ne, slovenska komunistična gospoda  –  Kučan, Jankovič, zakonca, Hribar in vsi številni  junaki tranzicijskih grabežev, tako strašno svetovljanski lažni zagovorniki človekovih pravic, da ste nekateri med vami s tem lažnim  zagovorništvom uspeli preslepiti celo inteligentne in poštene posameznike ter skupnosti, na primer nekaj najboljših  kristjanov,  doma in na tujem.

Skratka, draga SDS, ne ovij si sama zanke okoli vratu, lepo te prosim. Stopi spet, draga SDS, v središče problema. Skupaj z NSi in njenimi odličnimi ministri v tvoji zadnji vladi. Slovenska Cerkev, Slovenija  je tvoja mati, ne Vatikan, pogosto zagovornik najslabših političnih velesil v Evropi.

Frančiška Buttolo, Ljubljana

VIRdemokracija
Prejšnji članekJavni poziv za odgovorno politiko za višjo samooskrbo s hrano
Naslednji članekPolitična sredina?