Piše: Franc Trunk

Noro! Ker ob prehodu iz kučanove diktature komunističnega socializma SRS v demokratično RS ni bila izvedena lustracija, nam danes, praktično iz vsake luknje lezejo udbaške podgane in njihov podmladek, ki vsem na očeh najedajo temelje demokratične RS, kar ne čudi, saj so vse državne/javne institucije prerešetane z udbaškimi podganami!

»Noro! Z izbrisom jugonostalgičnega primitivca zlatana čordića iz razvida samozaposlenih v kulturi se sedaj ukvarja policija!«, je moč prebrati v javnem mediju DEMOKRACIJA.

Kako noro je tovrstno delovanje udbaške milice razkrije spomin:

Še pomnite levičarski covidioti, kako je primitivni čordić z izrezano nagobčno masko na javni TV SLO v prisotnosti kučanovih presstitutk zasmehoval in v njemu lastnem kretenizmu podcenjeval spopad s COVID-19!? Prava potrditev jugonostalgično zavržnega delovanja čordića v hujskanju množic se kaže v današnjih dneh, tudi tistim najbolj primitivnim covidiotem ranga branko gradiščnik, ko je vsak drugi, ki se testira okužen z virusom COVID-19, kar vse se odraža v sesutem zdravstvenem sistemu, kjer zdravniki in medicinsko osebje na robu skrajnih moči še nudi medicinsko oskrbo – ravno covidiotom, ki predstavljajo praktično 80 % klientelo, ki zaseda intenzivne oddelke bolnišnic!?

Še pomnite levičarski covidioti, kako je neizobraženi jugonostalgični čordić javno primitivno nadlegoval medicinsko izobraženega direktorja NIJZ g. Milana Kreka, dr. med.!?

Še pomnite levičarski covidioti, kako je primitivni jugočordić, poln sam sebe – kot udbaška greznica zločinske SD v ukradeni židovski vili – na javnem mestu odtujil kamero snemalcu, ki se je ne bi smel niti dotakniti!?

Še pomnite levičarski covidioti, kako je primitivni jugočordić na javnem mestu kriče grozil s smrtjo uslužbenki Ministrstva za kulturo RS, kar je pred dnevi celo ponovil!?

Še pomnite levičarski covidioti, kako je primitivni jugočordić v spremstvu kučanovih presstitutk RTV SLO vpadel na mesto državne proslave RS in z megafonom v njemu lastnem primitivizmu motil potek državne proslave!?

S tovrstnimi izpadi primitivnega jugočrdića, bi se ukvarjala prava Policija RS, če bi jo imeli, pa imamo – žal – zgolj s kučanovim udbaštvom kompatibilno politično milico, kjer predsednik miličnjaškega sindikata javno dandanes!? objokuje crknjeno SFRJ…

Sam imam dokončno sodbo Vrhovnega sodišča RS št. 198/2018, ki decidirano enoznačno potrjuje, da je bil – brez kakršnekoli sokrivde družine Trunk – sinov vseljen dom na Vodmatski nezakonito!!! porušen, vse na udbafašistični način, ki ga ni videla ne SRS, ne RS, vse v NAKLEPU! kučanovih udbašev (op.a. srečka valiča, direktorja IRSOP in njegovega udbaškega vazala zanikrnega iztoka rusa) po maščevanju meni, ker sem proti udbaškim retardom slavku gabru, niku žibretu in janku hamlerju pravnomočno dokazal, da so mi NAKLEPNO!!! nezakonito prekinili redno delovno razmerje »samostojnega svetovalca za nadzor investicij in investicijskega vzdrževanja« v segmentu državnega proračuna, vse samo zato, ker sem leta 1996 korektno odrekel podpisovanje fiktivnih računov za potrebe političnega financiranja udbaške ldSS-ovske stranke!

Sam imam dve dokončni sodbi Vrhovnega sodišča RS št. 12400/2013 in št. 52710/2013, ki decidirano enoznačno potrjujeta, da je udbaški tožilec primož suknaič z uvedbo praktično enoletnega nezakonitega! pripora zoper mene in sina NAKLEPNO!!! zlorabil tožilsko funkcijo za mučenje in izsiljevanje v priznanje krivde za kaznivo dejanje, ki ga de-facto pravnomočno potrjeno nisva storila! V taistih dokončnih sodbah je enznačno potrjeno, da je udbaška krivosodnica alja kratovac ex. Prokopović NAKLEPNO!!! opustila dolžno/zakonito ravnanje za zagotavljanje poštenega/strokovnega sojenja, pri čemer je Vrhovno sodišče Rs enoznačno zapisalo, da je imenovana – sicer akademsko!? izobražena – zanikrno retardirana udbašica kršila 450b čl. ZKP!

Sam imam dokončno sodbo ESČP, ki decidirano potrjuje, da sta zanikrni udbaš jože podržaj, direktor URSIKSa in njegov maloumni vazal bojan majcen, v.d. direktor zapora Dob z nezakonitim delovanjem NAKLEPNO!!! kršila sinu človekove pravice kar po štirih!!! členih Konvencije!

Po vsaki od navedenih pravnomočnih sodb Vrhovnega sodišča RS bi morala Policija in tožilstvo v pravni demokratični RS preganjati tozadevne udbaške izrodke – pa jih ne…

Ve se, zakaj tako!

Glede na moje (dovolj dobro) poznavanje ustroja kučanove udbaške globoke države, me ne čudi, da se udbaški miličnjaki in udbaško tožilstvo ne ukvarjata z levičarskimi/udbaškimi zločinci, ki so evidentno kompatibilni z vseobče prisotno kučanovo udbaško drhaljo, saj velja, da so tako udbaški miličnjaki kot udbaški tožilci zgolj člena v verigi levičarske udbaške drhali, ki jo vodi udbaški boter milan kučan, ki permanentno ruši demokratično ureditev njemu neljube demokratične RS, ko poskuša taista jugonostalgična levičarska drhal demokratično RS prikleniti na levičasrki udbaški necivilizacijski drhali ljubi primitivni balkan…

Možno le in samo v kučanovi udbaški udbolandiji!

Saj ni res, pa je!

Franc Trunk, Veteran vojne za Slovenijo

 

p.s.:

vsa čast redkim izjemam na udbaški policiji/milici in na udbaškem tožilstvu…

VIRdemokracija
Prejšnji članekMirko Štular, direktor Radia Slovenija, naj odstopi
Naslednji članekOdkrito o gospodu prof. dr. Robertu Golobu, tudi z nekaj vprašanji

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj