Piše: Frančiška Franca Buttolo

I.

PREMIŠLJEVANJE O NEDAVNEM SVETOVNEM DNEVU ČLOVEKOVIH PRAVIC

Je v tej politiki potrebno iskati  bistvo slovenskega “protijanšističnega” skrivnostnega – in spretno načrtovanega obreda –  z utopitvijo desetletne deklice na predvečer dneva človekovih pravic, le malo pred večerom pričakovanja Jezusovega rojstva?

Je bila na predvečer svetovnega dneva človekovih pravic – v posmeh zahodnemu svetemu večeru pred rojstvom Jezusa –  nekako skrivnostno, že skoraj obredno – z utopitvijo v slovenski reki – žrtvovana invalidna migrantska  deklica?

Ali gre v tem skrivnostnem primeru tragedije muslimanske družine, zdi se da brez očeta,   za vrhunski zaslužkarski dosežek pohlepnih slovenskih skrajno levih imenitnežev, večinoma  napol izobraženih marksističnih intelektualcev? Ti skrajno levi podporniki trgovine z migranti,  bi namreč s prenehanjem kupčij z migranti, za kar si prizadeva sedanja vlada, s predsednikom Janezom Janšo, izgubili odlične zaslužke. Milijone in milijone sredstev vsak priteče tem ljudem

Ali zdaj na takšen, skrajno krut teroristični  način, delujejo Sorosove mednarodne civilnodružbene organizacije za odprtost zahodnih mej in prostega pretoka skoraj milijarde migrantov s celega sveta?

So to “žrtvovanje” povzročili tudi strahovi slovenskih marksističnih nevladnih organizacij, s člani predvsem na univerzah in znanstvenih institutih? Prav ti  se namreč najbolj bojijo, da bodo izgubili milijone in milijone sredstev, ki jih zdaj prejemajo iz različnih Sorosovih skladov oziroma bank. Prav ti najbolj brezkompromisno zavračajo vso zahodno kulturo, da bi po vsem zahodnem svetu prevladoval novi komunizem, iz Sorosovih – izrazito marksističnih – delavnice, v resnici pa komunističnih bank s komunističnim kapitalom, verjetno tudi kitajskim in ruskim.

Novo v tej levi fašistični zgodbi pa je, da je med največjimi Sorosovimi podporniki  in soborci borec tudi Vatikan, seveda novi Vatikan, z dvema papežema, – z utišanim evropskim in z veliko preveč zgovornim južnoameriškim, spreobrnjenim v komunista.

Zato, se lahko bojimo, bo propad Zahoda –  z  njegovo civilizacijo  in kulturo – nemogoče preprečiti.

Hibridna vojna z migranti je, vsaj po studijskih raziskavah Sorosovih univerz, edina možna  komunistična revolucija, ki bi za vse čase lahko uničila Zahod, večinoma nenaklonjen komunizmu in njegovemu, ljudskim množicam nedostopnemu kapitalu. Ta je in bo samo v komunističnih ureditvah lahko povsem v rokah elite, seveda komunistične.

Je v tej politiki potrebno iskati  bistvo slovenskega “protijanšističnega” skrivnostnega – in spretno načrtovanega obreda –  z utopitvijo desetletne deklice na predvečer dneva človekovih pravic, le malo pred večerom pričakovanja Jezusovega rojstva?

 

II.

PREMIŠLJEVANJE O SEDANJI  HIBRIDNI VOJNI 

Sorosova protizahodna begunska politika spominja na Hitlerjev rasizem Sožalje in še marsikaj ob tragični smrti desetletne deklice na hrvaški strani naše južne meje. Sorosu pa se moramo upreti. Posnemati bi morali Madžarsko in Poljsko. Jočimo, jočimo! Imamo za kaj jokati. Joči, ljubljena Evropa, pod bičem Sorosovih zločinskih nevladnih organizacij! Joči, umirajoča  Evropa, z njihovimi  žrtvami, tudi  mrtvimi otroki migrantov pred svojimi mejami!

Srce se mi trga, ko poslušam in gledam v medijih, kako na mejah umirajo otroci migrantov, in ko poslušam in gledam,  kako bogatijo in se s častmi krasijo nevladne organizacije, največji dobičkarji v tako imenovani migrantski krizi, tem njihovem največjem svetovnem podjetju.

Takšni so na primer Sorosovi migrantski civilnodružbeni zločinci, ki po vsem svetu lažejo posameznikom in družinam, naj odidejo  na migrantsko pot v Evropo – v boljše življenje.  Njihov pravi načrt pa ni pomoč nemočnim in revnim, temveč popolno uničenje zahodne civilizacije in kulture. Zato delajo strašne zločine z življenji migrantov za zelo bogato plačilo največjih svetovnih bankirjev, ki širijo komunistično propagando o preveč kapitalistični in premalo socialni Evropi oziroma Zahodu.. V takšne, komunistične države, kot je na primer Kitajska, pa sploh ne vozijo migrantov, in tudi ne tarnajo nad njimi, ker jih ne sprejemajo. Še huje, zdi se, da je za Sorosa in njegove nevladne  vojne dobičkarje prav Kitajska še najboljši delodajalec. Od kje drugje, če ne  s Kitajske, pa naj bi tako redno in dosledno prihajalo toliko denarja za uničenje Zahoda. Morda Sorosu nekoliko pomaga tudi Rusija. Že ve zakaj. Da bi ji Zahod vrnil nekdanje njene  “satelite”, ki ne bi spoštovali evropske  promigrantske in močno raznarodovalne vladavine prava.

Vojna je. Zanetile so jo nevladne organizacije. Nemčijo zdaj vodijo  nevladniki. Kmalu pa bodo vso Evropo, razen nekdanjih socialističnih držav,  ki so že pod nemško vladavino Merklove takoj zavohale komunistično naravo njenih  nevladnikov in njene umetno sprožene migrantske krize.

Zdaj pa trpimo, trpimo prebivalci zahodnih držav, ker se nam zmanjšuje standard, in trpijo milijoni z zelo zvijačnim nasiljem iz domov izgnani migranti, ki vsa svoja sredstva izročijo trgovcem z ljudmi (zaposlenimi pri nevladnih organizacijah za migrante). Trpimo v pravih vojnim razmeram podobnim okoliščinah, saj nas poleg vsega muči še epidemija, ki se je s Kitajske razširila po vsem svetu.

Migranti umirajo v nečloveških razmerah na zaprtih mejah, ker Evropejci ne moremo in nočemo svojih domov preprosto  prepustiti migrantom, pa še z virusom, ki je prišel s Kitajske, se borimo. Poleg vsega pa nas  Sorosove in še nekatere druge od svetovnih bankirjev plačane nevladne organizacije, ki so si podredile celo Vatikan, ponižujejo s krščanskim podobnimi očitki. da se nočemo žrtvovati za uboge migrante. To, da bomo vsi, mi in priseljenci, če se bomo odpovedali vsak svoji kulturi, živeli v najlepši slogi, pa je samo še ena komunistična laž Sorosovih nevladnih zločincev, ki služijo s trgovino z begunci.

Verjetno bomo Slovenci, ker nas je tako malo, res kmalu morali vzeti vsak svojo culico in zbežati, čeprav ne vemo kam. Nekatere velike države, na primer Poljska, pa so pripravljene na upor proti svetovnim bankirjem, ki prejemajo svoj kapital iz držav, ki želijo uničiti Zahod. Temu pravijo zdaj pametni ljudje hibridna vojna z migranti.

Kot vsaka vojna, je tudi ta – z migranti –  zelo umazana,  saj drugačnih vojn ni , zato naj še enkrat zapišem: največji vojni dobičkarji v tej vojni so Soros in njegove nevladne organizacije za migrantske probleme. Vsi ti netijo strašno vojno. Največje žrtve v tej vojni pa smo – in še bomo – evropski narodi, Sorosovi plačanci nas imenuje hitlerjanski nacionalisti in rasisti, ker nas želijo ti bankirski dobičkarji izgnati in nam uničiti domovine. Samo še z največjimi napori jih ohranjamo, saj nam birokrati v EU, vsi v neusmiljeno požrešnih rokah svetovnih bankirjev, grozijo. da nas bodo izstradali, če se ne bomo podredili njihovi, v resnici pa  kitajski in  Sorosovii vladavini prava.

Takoj za napadenim Zahodom pa so največje žrtve teh Sorosovih zločincev  migranti, zlasti  pa  njihovi otroci. Sram naj bo nevladne organizacije, mastno plačane s kitajskimi in z Judeževimi zlatniki iz Sorosovih umazanih rok, ko točijo krokodilje solze nad pretresljivo umrlimi migrantskimi otroki, čeprav dobro vedo, da jim prav ti prinašajo največje vsote, z otroško krvjo prepojene. Kako drago jim plačujejo medijske hiše za hinavske nekrologe najpomembnejših “nevladnikov”, samih bogatašev,  med katere sodi – žal – tudi Vatikan, čeprav verjetno ni tako bogat, kot Sorosova bankirska internacionala.

Joči, ljubljena Evropa pod bičem Sorosovih nevladnih organizacij – in z mrtvimi migrantskimi otroki pred svojimi mejami!

 

Frančiška Franca Buttolo, Ljubljana

VIRdemokracija
Prejšnji članekMasleša, kaj je mogoče!? (4)
Naslednji članekMasleša, kar je res – je res!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj