Piše: Martina Košica

Ameriški predsednik Roosvelt je nekoč dejal: Država v kateri so nesposobneži in kriminalci bolj glasni od poštenih delavnih ljudi, je izgubljena.

Kaj pa naša domovina? Slovenija naj ne bo peskovnik nesposobnih politikov. Vse od prevzema oblasti Janševe vlade pomladi 2020, ki dela zares v skupno javno dobro, se je opoziciji začelo megliti pred očmi. Skrajni levici so se ideološko pridružili še SD, SAB in LMŠ. So kakor apokaliptični jezdeci združeni v opoziciji sovraštva in enoumja. Enkrat so že dokazali svojo nesposobnost in nekonstruktivnost –  Šarčeva odstopljena vlada, ki se je ves čas trudila za padec aktualne vlade z vsemi rušilnimi sredstvi. Pridružile so se jim razne nevladne organizacije in somišljeniki. Z nedemokratičnimi pogosto zelo nasilnimi protesti – tudi z grožnjami smrti podprti celo z   zloglasno Antifo vztrajajo iz tedna v teden. Jenull, Čordić, celo kriminalec Ličina, so vodje pouličnih razgrajačev in prevratnikov. Pridružujejo se jim tisti, ki ne ločijo zrnja od plev, ne mislijo svojo glavo, ter se vozijo za njimi. Nacionalni mediji pa jih ves čas bolj ali manj podpirajo. Tudi sodstvo je pristransko in pogosto neučinkovito. Protestniki in somišljeniki ustvarjajo le razdor in kaos. Sedaj se jim je že tretjič pridružil Milan Kučan, stric iz ozadja. Zadnji petek pa še Darko Štrajn in Ivan Svetlik. Še pomnite tovariši: 100 tisoč žrtev komunizma med in po drugi svetovni vojni. Socializem je gorje za vsako državo.

Da je kaos še večji, so se jim pridružili še sredini anticepilci, ki so z Zoranom Stevanovićem bolj pametni od stroke. On je pobudnik teh kaotičnih protestov, ki je ustanovil celo stranko Resnica, ki je v bistvu laž in zavajanje ljudi. Če bi se večina cepila in upoštevala ukrepe bi bili le ti kmalu ukinjeni. Njegov nastop spominja na revolucionarja. Anticepilci, ki pozivajo k uporu in so proti ukrepom množično protestirajo po cestah, so zlonamerni – s kakšno pravico to počnejo? Zaradi njihovega zavajanja je precepljenost še slabša, ljudje umirajo, medicinske sestre in zdravniki pa pregorevajo. Protestniki so neodgovorni in neuvidevni egoisti. Skupaj s petkovimi povzročajo kaos ,ki meji na revolucijo. Po njihovih ravnanjih jih boste spoznali. Zle sile ogrožajo Slovenijo.

V petek, 1. oktobra, pa se je prvič zgodilo, da so v oddaji Odmevi citirali Stevanovića, kjer je grozil z novim sredinim protestom, pozival vlado k odstopu in predčasne volitve. Dobra reklama zanj. To pa je absurd, da se na javni TV zgodi kaj takega. Kako daleč še lahko gre? Kdo ga bo ustavil?

Represija in slaba komunikacija, ki jo opozicija ,nasilni protestniki in somišljeniki očitajo vladi je njihov način delovanja. Odgovorni so tudi za nizko precepljenost. Vse drugo so zlonamerne laži in zavajanje.

Še tako lep vrt lahko preraste plevel, pridelke uničijo razni škodljivci in tujerodne agresivne rastline. Ljudje božji, ne dopustimo tega. Vsi smo odgovorni za našo bodočnost. Oblast se ne menja na ulici, temveč na volitvah. Pošteni intelektualci, politiki in ljudje dobre volje, oglasite se in storite kaj, da ne bo prepozno. Slovenija si zasluži mir, blagostanje, napredek in sodelovanje.

Martina Košica, Ljubljana

Prejšnji članekRaztegljivost ‘pravne’ interpretacije
Naslednji članekKo se srečata levi kretenizem in desni raz/um…

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj