Piše: Frančiška Buttololo

Današnje “pomisionirajevanje” Slovencev (dne 24. 10. 2021, med deveto in deseto uro na Radiu Ognjišče) z “afriškim” kamenčkom v telefonu, je v bistvu eden od  marksistično globalističnih naukov za raznarodovanje Slovenije. Poziv, naj bomo pri nas takšni, kakršni so v Afriki misijonarji sedanje chgeuarovske – vsega dobrega in razkošnega site – vatikanske elite, pomeni sprijaznjenost Slovencev z odhodom s tega sveta.

Grozljivo sovraštvo do Slovenije veje iz tega nauka, naj v Sloveniji brez kakršnegakoli pomisleka sprejemamo množice afriških migrantov, ter naj z njimi živimo tako, kot naši misionarji v Afriki, je zelo zgovorno. Se najvišji predstavniki Cerkve sploh zavedajo, da so s temi svojimi lažno etičnimi nauki po totalitarnosti in krvoločnosti v želji po iztrebljanju Slovencev že čisto blizu Titu in Kardelju. S samimi lepimi  nameni tlakujejo najhujši evropski pekel skupaj z globalističnimi komunisti. Pomoči ni. Prepozno.

Ostalo je samo kruto spoznanje, da se je Cerkev vključila v brisanje evropskih narodov, med drugim tudi z misionarskim neracionalnim in skrajno brezsrčnim odnosom do  evropskih narodov, tudi do Slovencev.

Cerkev že vsepovsod seje strah, skupaj s komunisti.

Kmalu po cerkvah ne bo več vernikov, molili bomo zunaj in izven nje, kolikor sploh bomo. Komunisti, ki jih Cerkev tako posnema, v Cerkev skoraj ne bodo hodili.

Frančiška Buttololo, Ljubljana

Prejšnji članekKomu naj zaupam(o) voditi državo?
Naslednji članekZakaj slovenska politika ne razume dovolj resnosti razmer?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj