Piše: Iva Pavlin Žurman

Spoštovani!

Mineva 8 let od sanacije bank (predsednica vlade A. Bratušek), enega najdražjih projektov v zgodovini Slovenije! Vprašanje za A. Bratušek: 

Zakaj je  ministrstvo za finance, leta 2013, pri izdaji (tretja izdaja v tem letu) 1,5 mrd obveznic (vse prodane enemu – vnaprej izbranemu kupcu po 37% višji obrestni meri od takrat zahtevanega donosa po Bloomberguvztrajalo, da javnost ne sme o kupcu obveznic izvedeti nič??!

Ker nas mediji vsakodnevno obveščate(jo) o zahtevah KUL opozicije po predčasnih volitvah, je zanimivo, kaj o tem menijo bralci in poslušalci MSM. 

V torek je bilo v reviji Ona, v sredo pa v Delu objavljeno pismo Novi vladi naproti, bralke A.Horvat iz Ankarana, ki je pritegnilo mojo pozornost. Govori o “izjemnih slovenskih ženskah”, ki bodo Slovenijo rešile pred …? Bralka One Antonina predlaga  zgoraj omenjeno A. Bratušek (ki je sicer “ljubimka” One –  všečni intervjuji, op.) za predsednico vlade, glede “sramotnega stanja v pravosodju” pa meni naslednje:

»N. Kovač, T. Jarc ter druge samozavestne ženske, bodo počasi naredile red v sodstvu, ki je največji krivec za sramotno stanje Slovenije po ugledu v svetu«.

Je pa bralka pozabila omeniti borko za človekove pravice (beri – borko proti JJ) Sazu Renato (“ljubimko” One in SP Dela).

Več o tem na

Iva Pavlin Žurman, Solkan

VIRdemokracija
Prejšnji članekLaž nesmrtna duša častilcev partizanskih klavcev
Naslednji članekZahvala udbaški drhali

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj