Piše: Iva Pavlin Žurman

“Novica  je tisto, kar skuša kdo skriti, vse drugo je propaganda,” je pred stoletjem povedal angleški medijski magnat Lord Northcliffe.

https://siol.net/siol-plus/kolumne/kaj-nam-prikriva-robert-golob-577445

SLO dominantni mediji, ki bi morali javnost seznanjati z novicami (dejstvi) ne le o programih strank (vsi bodo odpravili čakalne vrste, poskrbeli za upokojence, zeleno Slovenijo, …), ampak tudi o kandidatih-ljudeh, ki bodo programe izvajali (kompetence, reference, osebnostne lastnosti), molčijo oz. opevajo izbranega in “trenutno razpoložljivega kandidata” paradržave Goloba (“Ker druzga ni blo, kot da sprejmem kandidaturo”, je “na daljavo” pojasnil na ponedeljkovem soočenju pri Slaku)

Še pred kratkim je, ko še ni imel programa, R. Golob dejal, da so pomembni ljudje in ne programi. Pozneje je celo izjavil :“Ne mi, glas ljudstva pripravlja sistemsko zakonodajo, ki bo odpravila škodljive ukrepe te vlade. Mi jih bomo podprli. Ne bomo sami pisali zakonodaje…” 

Danes, ko je polno preverjenih (dokumentiranih) novic o osebnostnih lastnostih Goloba – se spreneveda, laže o računih v tujini, se izogiba odgovoru o “denarni donaciji” novinarki Necenzurirano V. Vuković, odgovora noče posredovati niti državna(!) firma, kjer je Golob z ekipo kraljeval in opravljal tudi piar fukcijo, dominantni mediji molčijo.

Saj ni res pa je, razen televizije Planet TV (odlični raziskovalni novinar Vitomir Petrović), Požareporta in Nove 24tv (“tovarna laži” je dejal športni koristolovec T. Vesel, ko so mu stopili na rep), mainstream mediji, tudi javna RTVSLO, NOVICE SKRIVAJO, sočasno pa ustvarjajo PROPAGANDO!

Takle resnicoljubne urednike in tovariše  novinarje mamo!

Iva Pavlin Žurman, Solkan

Prejšnji članekPrihodnost slovenskega naroda je v naših rokah
Naslednji članekSlovenija tudi po 24. aprilu potrebuje odločno in sposobno vlado

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj