Piše: Frančiška Buttolo

Naj bo jasno, mene ni na portalu Demokracija poniževal Janez Janša!

Zato bom vsekakor volila SDS. Prav tako še vedno podpiram NSi, Konkretno in stranko gospe nekdanje kmetijske ministrice. Navsezadnje tudi SNS, ni nič bolj komunistična od SD, pa tudi nič manj nacionalistična, le da je nacionalizem  SD balkanskega izvora.

Mene je iz vrst poštenih ljudi izločila udba, po naročilu Partije. Tu si ne delam nikakršnih utvar. Natančno vem, da vlada Kučan, njegov izzivalec in žrtev pa je Janez Janša. In pošten Slovenec podpira Janšo, jasno. Tudi poštena Slovenka, pa čeprav jo udbovski podtaknjenci javno zmerjajo s cipo in kurbo, tudi če ima  sto let. Ta zadeva ima namreč svoj kulturni izbor, kar bom obrazložila v nadaljevanju.

Ja, ja, gospo Angelo Vode je zaradi njenega nasprotovanja Partiji nagnal  iz svojih vrst komunist Kidrič, mene pa je iz desnice oziroma desnih medijev nagnal novi demokrat Kučan. To sklepam po že skoraj dvodnevnem strastem zmerja ki s cipami in kurbami pod mojim člankom, vse v stilu Kobalove gledališke govorice iz časov Lutkovnega gledališča. Tu je potrebno iskati kulturni izbor udbovskih aktivistov na portalu Demokracija.

Frančiška Buttolo, Ljubljana

VIRdemokracija
Prejšnji članekKo Florjančič ščiti Maslešo…
Naslednji članek»Nacionalni interes!«

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj