Piše: Park vojaške zgodovine

Odprtje razstave “Ponosni na Slovenijo – 30 let”

Park vojaške zgodovine in Urad vlade za komuniciranje vas vljudno vabita na odprtje razstave z naslovom Ponosni na Slovenijo – 30 let.

Razstavo, ki je postavljena ob vhodu v Park vojaške zgodovine, bo v torek, 15. junija 2021, ob 18. uri odprl podpredsednik Vlade Republike Slovenije in minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Počivalšek.

Trideset let samostojnosti Republike Slovenije je bilo polno izzivov, a tudi uspehov. Zmagati smo v vojni za obrambo samostojnosti, dosegli mednarodno priznanje, Republika Slovenija je postala članica Združenih narodov, vstopila v Evropsko unijo in NATO, prevzela evro … Vrstili so se uspehi na področju gospodarstva, športa, kulture. Na vse te uspehe, tako posameznikov kot skupnosti, smo ponosni. In vse to je strnjeno v razstavi fotografij znanih in manj znanih slovenskih fotografov. Uvod v razstavo je napisal filozof in konceptualni umetnik dr. Evgen Bavčar.

Park vojaške zgodovine, Pivka

Prejšnji članekDogajanje s peticijo kaže, zakaj ni vseeno, kdo vodi nadzorne institucije, saj ljudje ocenjujejo institucijo po osebi, ki jo vodi
Naslednji članekStudio City, po domače Na juriš!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj