Piše: Franc Trunk

Od vedno sem trdil, da raz/um kognitivno prikrajšane levičarske drhali ni močnejši atribut!

Kot veteran vojne za Slovenijo, rojen Slovenec Slovenskim staršem, ki so bili rojeni Slovenskim staršem… se počutim ponižanega in ogroženega, ko mi zaradi mojih osebnih stališč sredi demokratične pravne države Republike Slovenije iz srbske vukojebine pritepen podpornik častilcev partizanskih klavcev srb stevanović javno grozi z dolgoletnim zaporom!

Na podlagi predmetne javne ovadbe, javno pozivam organe pregona samostojne pravne demokratične RS, da zoper srba stevanovića – v zaščito vseh drugače mislečih ljudi v RS – ukrepajo kot jim tozadevno veleva predpisana zakonodaja!

Saj drugače – neudbaško misleči Človek ne ve več, kaj zna biti bolje – biti enkratno zaklan/živ zazidan za dvanajstimi!!! betonskimi pregradami v Barbara rovu ali biti dnevno maltretiran, ko dolga leta po nedolžnem crkuješ v udbaškem zaporu – vse zgolj zato, ker nisi na nivoju zanikrnih levičarskih retardiranih kretenov, ki se v pouličnem vandaliziranju razkazujejo z njim lastnim IQ sobne temperature, ko npr. žvižgajo ob igranju himne RS in/oz., ko v njim lastni necivilizacijski primitivnosti jugonostalgične drhali kot lačne prasice krulijo v minuti molka v čast padlim za samostojno Slovenijo – vse ob vsesplošni podpori zanikrnega politkolesarskega udbaškega botra milana kučana, ki mu samostojna RS ni bila, ni in nikoli ne bo intimna opcija…

Je pa pripadnik kučanovega udbaštva srb stevanović v njemu lastnem bornem raz/umu javno potrdil uradno resnico, da je še vedno moč udbaška sodišča v RS (op.a. kjer kot podgan mrgoli deležnikov na srbski »ić«…) zlorabljati za preganjanje drugače mislečih, vse na način, da se nedolžne drugače misleče rodoljubne/domoljubne Slovence za dolga leta zapira v arest, topoumne agresivne udbaške častilce partizanskih klavcev, ki že leto in pol javno pozivajo k državnemu udaru in javno grozijo (tudi s smrtjo!) drugače mislečim – pa pušča na svobodi.

Ob tem ostaja odprto vprašanje ali bo vseobče paranoidno zaskrbljena ortodoksna levičarka fajonka ali pa kateri od ostalih levičarskih intelektualno podhranjenih KUL-cev karkoli tweetnil v zaščito drugače mislečih…!?

Le kje je una rudeča Ursula von der Leyen, ki – kljub nižji plemski priponki ali pa ravno zaradi te – v njej lastni hohštaplerski topoumnosti kognitivne prikrajšanosti evidentno ne razume stranpoti/posledic zarukane komunistične diktature, kjer so častilci partizanskih klavcev udbaška sodišča od vedno zlorabljali za obračun z drugače mislečimi…

Deja-vu, že videno!, že doživeto!

Saj ni res, pa je! 

Franc Trunk, Portorož, Veteran vojne za Slovenijo

VIRdemokracija
Prejšnji članekVrhovno in Upravno sodišče z roko v roki proti javnosti sojenja?
Naslednji članekSTA – 279 dni brez plačila za opravljeno javno delo…

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj