Piše: Frančiška Buttolo

1

Kot sem zapisala včeraj,  me Slovenija ne zanima več. Odpovedala sem se ji. Fiktivno sem se pridružila potomcem tistih Slovencev, ki so jih komunisti po drugi svetovni vojni pregnali iz Slovenije, še več pa pobili.

2

Samo zato so jih surovo pokončali, ker so bili nasprotniki komunizma. Zato,  ker se niso  v letih 1941-5,  še zlasti pa v letih 1941-1942, pustili pobiti komunistom.  Saj so takrat komunisti, skupaj z ruskimi pomočniki in balkanskimi klavci neusmiljeno  pobijali (takrat še povsem politično in vojaško neaktivne in neorganizirane) krščanske vernike, kmete in zlasti   pripadnike elitnega meščanskega razreda, vrhunski del slovenske kulture in znanosti.

3

Morali so si, to je jasno vsakemu normalnemu človeku,  vsi ti nedolžni preganjanci komunistov, poiskati nujno pomoč, predvsem orožje, da jih ne bi na tisoče in tisoče iztrebili. Poiskati pa so jo morali legalno, pri tedanjih oblasteh, seveda okupatorskih, saj drugih takrat ni bilo. Če pa  bi te žrtve komunistov  hotele do orožja ilegalno, bi jih začel napadati še okupator. Verjetno pa so si prav tega želeli stalinistični partizani, saj so se pogosto prilizovali okupatorju, še zlasti italijanskemu.

4

In to orožje,  ta  za preživetje velikega dela slovenskega civilnega prebivalstva, ki ga je komunistična Titova vojska neusmiljeno pobijala, ta povsem legitimna in nujna pomoč,  za obrambo pred stalinističnim partizanskim revolucionarnim klanjem slovenskega civilnega prebivalstva ( predvsem katoličanov, kmetov in  vrhunske meščanske politične, kulturne in druge elite), naj bi bila pomenila začetek slovenske fašistične veleizdaje? Smešno. Velika laž. Veleizdajalci so bili kvečjemu takratni Titovi klavci, ki so ubijali slovenske civiliste.

5

Res pa je, da je bila slovenski protikomunistični politiki po prevzemu  tega orožja za najnujnejšo obrambo pred komunističnimi Titovimi klavci slovenskega nedolžnega civilnega prebivalstva, pot v slovensko odporniško gibanje zaprta, saj so z Dolomitsko izjavo celotni odpor prevzeli izključno komunisti. Ti pa so se veliko bolj borili proti slovenskemu antikomunizmu kot pa proti  okupatorju. Absolutno, dokazov je toliko,  kolikor je bilo tovrstnih nepristranskih raziskav.

6

Tako je torej s slavno slovensko  fašistično veleizdajo, zaradi katere so imeli komunisti že med vojno, še bolj pa po njej,  pravico pobiti in izgnati vsaj polovico Slovencev, lahko pa bi tudi vse. Zavezniki bi se strinjali. Stalin je namreč zagrešil marsikaj podobnega, ker pa je bil zaveznik proti nacizmu ( seveda po propadu pakta Hitler-Stalin, 1939-1941), mu tega ni nihče očital. Vsi politiki so se delali gluhe in slepe.

7

Zato si to  slavno slovensko fašistično veleizdajo, vi,  ponosni potomci Kidričev, Mačkov  Ribičičev Kardeljev, Tomšičev, Šentjurcev  in še dolge vrste podobnih, ki ste postavili tudi sedanjo, Golobovo, vlado, zataknite za klobuk oziroma za svojo titovko z rdečo zvezdo. Zataknite si jo, to “veleizdajo” za titovko z rdečo zvezdo, na primer,  ko ste s sedanjimi vašimi sodnicami in sodniki na kakem pikniku. Kajti tudi ta “veleizdaja”, kot še neštete druge vaše svinjarije, ni bila nič drugega kot od Titovih komunističnih morilcev  sprovocirana nujna obramba, za ohranitev življenja nedolžnih  slovenskih civilistov, tudi  žensk, otrok, starčkov,  bolnikov, nosečnic.  Zato še enkrat, kar za svoje titovke si zataknite to –  in podobne –  vaše svinjarije vaših prednikov in vzornikov,  Titovih morilskih svinj! Kar klanjajte se spomeniku noremu zločincu Kidriču pred predsedniško palačo! Svoji k svojim, so rekli včasih.

8

Čestitam vam za številne krivične zaporne kazni vaših sodišč, za vaše ravnanje s prebivalstvom, ki ste ga že od začetka pandemije  neprestano silili k okuževanju, da bi bilo v času Janševe vlade čim več mrtvih (maske dol, proč z obveznimi testi, proč s cepivom, svoboda svobodnemu gibanju brez mask!). Hvala za vaše uničevanje Slovenije, zlasti med osamosvajanjem in po njem. Hvala za vaše grabljenje družbenega premoženja. Hvala za vaše nasilno raznarodovanje s tako imenovanim  marksističnim  multikulturalizmom!  Vse to kaže, da ste res nesramno ponosni nasledniki svojih vzornikov, njihovi  “pljuniti” potomci. Ali pa ste morda celo še slabši? Kdo ve. Vse je mogoče pri komunistih. Še zlasti pri maskiranih v demokrate.

9

Sicer pa, če se vrnemo k “veleizdaji”, pomoč iz okupatorskih rok so domnevni izdajalci  poiskali tudi zaradi tega, ker bi jih komunisti v vsakem primeru pobili,  tudi če bi se pridružili komunističnim partizanom in se z njimi borili za komunistično Jugoslavijo in za “jebenega druga”  Tita.  Navsezadnje so bili poboji razrednega sovražnika-; vernikov, kmetov in  meščanstva – samo del jugoslovanskega “jebenega”  Titovega načrta, njegovega  “jebenega”  klavskega  komunističnega načrta za iztrebljanje politične konkurence, domnevnega  razrednega  sovražnika “na teritoriji Slovenije”, mar ne?  Kje neki! Samo za svobodo, demokracijo in bratstvo so se borili partizani. Pa amen. (Ali pa šus v glavo!)

10

Seveda po vojni komunističnih zločinov ni nihče obsodil, tako kot ni obsodil Stalinovih, na primer njegovih političnih čistk, menda nekaj milijonov nedolžnih.  MILIJONOV !  Kje neki, prav obratno. Zahodni zavezniki so v bistvu sodelovali  tudi še pri povojnih pobojih in izgonih razrednega “izdajalskega” sovražnika, povsod, tudi v Sloveniji. Zaradi ljubega miru.  Pomagali so utrditi totalitarno oblast Stalinu, tudi Titu, takrat zavezniku Stalina in Zahodnih sil. Takrat, tik po vojni, ko so se vsi zavezniki še imeli radi. Počasi pa se je Tito začel Stalinu izmikati, ker je za nadaljevanje svojega stalinizma v Jugoslaviji potreboval zahodni denar. Uveljavljati je začel jugoslovansko stalinistično-demokratično ekonomsko politično frankenštajnovsko spako – SAMOUPRAVLJANJE.

11

Zdaj pa, ko se Titov frankenštajnovski projekt   nadaljuje, kar vidimo v odnosu Slovenije do Ukrajine, vse bolj v krempljih Putina,  zdaj že veliko Slovencev, ne le jaz, temveč res veliko zavednih Slovencev ve, da se moramo za vedno umakniti iz javnosti, ali pa,  če je le mogoče,  celo zapustiti Slovenijo. Ta ni več domovina zavednih Slovencev. Zdaj je ponovno, kot v Titovih časih, Slovenija  absolutno v  lasti svojih smrtnih komunističnih  sovražnikov, željnih v njene  kraje pripeljati  pol Afrike in pol Balkana. Torej,  kar zadeva slovensko kulturo in domoljubje, samih multikulturnih globalističnih nasprotnikov vsega slovenskega , vsega  nacionalnega, torej vsega domnevno fašističnega  oziroma janšističnega, vsaj v marksističnih multikulturalističnih očeh.

12

Zato, kratko in jedrnato: pa pobijte, komunistični Kučanovi kriminalci, še tisto  nepomembno, “jebeno” polovico Slovencev, kolikor nas je še ostalo, da bo enkrat vendarle mir na teh prekletih,  nekoč slovenskih, zdaj pa že povsem  balkansko jugoslovenskih tleh. Pa na totalen prevzem vsega komuniciranja  ne pozabite. Tudi pastirske piščalke imejte pod kontrolo. Nikoli se ne ve, kaj si kdo piska. Predvsem pa mora tanko piskati.

Kar korajžno vam povem, v obraz:

JEBI SE, GOLOBOV JEBENI  GOLOBNJK! SLOVENIJE PA NE BOŠ VEČ DOLGO, KER TI BO KMALU CRKNILA, TAKO, KOT SO KARDELJU  CRKNILE KRAVE, KO JE ČAKAL, DA SE BODO NAUČILE  ŽIVETI BREZ TRAVE.

NISI ZA NOBENO RABO, NITI ZA JEBENO PARTIJSKO JEBO. PA ČEPRAV SI DOMIŠLJAŠ, DA SI ŠE ZVITEJŠI  OD JEBENEGA TITA. MALO MORGEN.

13 – nenamerno ravno trinajst

Nikomur od vas ne bo potrebno odgovarjati, Kučanovi in Golobovi komunisti,  ko boste sesuli Slovenijo, to pa je res. Zato ker ste s svojo jebeno  krvoločno udbovsko drhaljo že ves svet prepričali, da je Janez Janša slovenski Hitler. Lov na njegovo glavo je zaradi tega prost, totalno uničenje Slovenije pa želeno, še posebno zato, ker bodo poslej na njenih tleh živeli samo še Balkanci in Afričani, morda se nekaj drugih, na primer Afganistanci. Slovenca, predstavnika staroselske manjšine, pa bosta v parlamentu samih socialističnih strank pa bosta dva.

Frančiška Buttolo, Ljubljana

VIRdemokracija
Prejšnji članekPristojbine za gozdne ceste, tako in drugače
Naslednji članekMatriarhat