Piše: Mirko Macher

Tovarišica Spomenka,

povejte zakaj dokončno ne uvidite, da je vaše prizadevanje za ohranjanje revolucionarnih vrednot na Slovenskem že zdavnaj izgubilo tla pod nogami.

Partizanstvo na Slovenskem, bolj natančno upor v Tretjem rajhu, je bil razvit edino na Gorenjskem, delno tudi na Štajerskem in Primorskem. Glavnina bojev v Tretjemu rajhu se je dogajala na Jelovici, Pokljuki in v Karavankah, Kamniških Alpah, tudi na Pohorju, na Trnovskem gozdu, …

Večina partizanov domoljubov je padlo že leta 1942, nekaj tudi kasneje, največ zaradi boljševistične propagande in notranjih čistk, ki so se ukoreninile v Ljubljani, v Polhograjskih Dolomitih in Beli Krajini, kjer so se pred Italijani skrivali Kardelj, Maček&Co. Rdeče zvezde, načrtovalci povojne krvave revolucije in boljševistične avnojske Jugoslavije.

Kdo je resnični sovražnik slovenskega naroda vprašajte srbske Črnorokce, agenturo Ujedinjenje ili smrt hajduških monarhov Petra in Aleksandra Karadžordževića. Agentura, ki nikoli ni resnično odmrla; živi in deluje v memorandumu sanuja in dokaj odkrito tudi v vaših vsakodnevnih izjavah tovarišica Spomenka, vse pod okriljem pravoslavne cerkve. Slovenke in Slovenci smo vas spregledali, vendar precej prepozno. Da nadaljujete s to stoletno velikosrbsko ideologijo in protislovensko gonjo, je povsem vidno vsem; spregledani ste torej tudi vi in sotovarišica, otroška indoktrinantka Svetlana; pa še in še njih iz vrst slovenskih petokolonašev, ki se, mnogi, tega dobro niti ne zavedajo, vključno s filozofom Tinetom.

Pika!? Ja, lahko bi bila, pa je ne bo prej, dokler se Spomenke, Zorani, Svetlane, Violete, Gorani, … in ostala boljševistična poslanska falanga ne znajde zunaj parlamenta in varnega okolja globoke države ter postane lojalna državi, ko bodo končno nehali pametovati in se naučili tudi kaj koristnega delati za njihovo novo domovino, za Mojo deželo.

Mirko Macher, Solkan

VIRdemokracija
Prejšnji članekSrečno leto 2022, slovenska manjšina!
Naslednji članekIzumrtje za človeštvo pomembne ptičje vrste

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj