Piše: S.K.

To, kar počne ta vlada z ljudmi, starejšimi  delovnimi, otroki, že meji na fašistoidno blaznost. Še dobro, da nisem upokojenec, ker bi se odpeljal v Ljubljano in težko delo bi imeli, da bi me zaustavili, da pridem do teh treh norcev, ki si ne zaslužijo ne slovenskega zraka in še manj teptanja slovenske zemlje. Še v njej si ne zaslužijo biti.

Slovenci!  Ali ne vidite, da se ti trije z svojimi podrepniki in malikovalci brutalnega in fašistoidnega režima delajo norca iz vseh nas?

Prepričan sem, da prihaja čas, da si vzamemo to državico, ki lahko v veliki večini poskrbi zase, nazaj na način, da bo to šlo najhitreje.

Gremo na barikade, veterani osamosvojitve, upokojenci z 5 evri letnega dodatka, mladina in delavci, ki si ne morejo privoščiti dopusta na morju in se zdraviti proti covid-19, skratka vsi, ki nas ta z korupcijo in ropanjem javne blagajne prenafutrana “”trojka”” načrtno uničuje in iz nas dela sužnje, da se oni lahko v nobel oblekah in z polnimi žepi hinavsko krohotajo in afne guncajo po najdražjih tujih destinacijah, medtem, ko naša Slovenija tone, kot še nikoli!

Resnično bo treba ukrepati. Vse, kar se je z leti ustvarjalo in gradilo, bi ti vladni norci vse do zadnjega uničili, tako jih žene avtokratska sla po maščevanju, pohlep in lakota po državnih milijonih, nedoraslo maščevanje nekomu, ki jim je pripravil odlično zaletišče za dober skok.

Pa kaj je z nami? Milijoni letijo v njihove žepe ali pa od njihovih njihove žepe, da se kanali državnega ropa zakrijejo. To dopuščati je, kot da bi si rezali vejo  na kateri sedimo. Saj nas imajo za opice, ki ne znamo izračunati prave cene izdelkov.
Saj je z temi ljudmi nekaj , kaj nekaj, marsikaj ni vredu. To pa zato, ker jim to mi dopuščamo. Ne smemo se bati zamer, povračilnih ukrepov, strahovlade, skorumpiranih medijev in njihovih sponzorjev, ampak je potrebno udariti iz prve. Tu in tam bi že zdavnaj prišla prav kakšna štajerska ikebana. Saj nam oni delajo hujše.
Se sploh zavedamo, koliko ljudi tedensko umre zaradi več 100 milijonskega ropa z provizijami v propadajočem zdravstvu, ki se jim delijo za povratne usluge deli od tega?
Ali se zavedamo, koliko otrok, naših najmlajših je lačnih in siromašnih, poleg staršev, ki tlačanijo za mizerno plačo, če jo sploh dobijo?
Si lahko predstavljate, da se morajo za izredne medicinske posege zbirati zamaški ( seveda se ceni takšna solidarnost), potem pa naj še kdo reče, da z to državo ni nekaj narobe?
Se kdo vpraša, oziroma ali ve, da vsaki dan stori Slovenec samomor, obup, revščina, sodišča,….?
Pa zakaj si to dopuščamo, namesto, da bi naredili konec. Samo začeti je potrebno! Nakladanje v box-parlamentu je brez veze, če imamo enopartijski komunistični sistem. Ja, za to smo krivi sami, vendar je preteklo, glede na 4 letni mandat, malo časa z ogroooomnoooo škode, poniževanja, delanja norcev, šikaniranja in pranja glave z neko svobodo.
Pa kaj ste resnično mislili in verjeli, da vam bojo ti trije nakladači, ki jim  ni do drugega, kot je izpolnitev mokrih sanj po trinogem vladanju in maščevanju bivšim ter poskrbeti za svoje lobije in ostale puhloglavce, dali svobodo? Vsaki dan vam jo že predlogih 130 dni na najbolj izrojen, nečloveški in perverzni način jemljejo in to še ni vse!
Ne bojo nehali prej, dokler ne bomo na kolenih prosjačili v kolonah za bone in dnevno določeno količino kruha in vode. Mi ob svečah, oni pa sredi države z milijoni in lučkami za Silvestrovo! Kaj pravite? Ne verjamete?

Še je pravi čas, ko bi že slepi spregledal  kako ne izbirajo sredstev za uničenje svojega naroda, ker kmalu ne bo več nič za ukrasti. Slovenija bo zdrsela v bankrot, oni pa jo bojo na dražbi kupili z nakradenim in poskritim denarjem. Zakaj pa so cilji transferjev, celo državnih, torej naših, v državah, kjer skrivajo in hranijo velike naropane količine slovenskih sponzorskih hobotnic. Naš denar se preliva v tujini, to ni nič novega. Marsikateri sinovi, hčere, sorodniki Slovenskih tajkunskih in propadlih menedžerjev in banksterjev mirno uživajo na belem pesku pod tendami z pina-colado v eni roki, v drugi pa z pametnim telefonom preverjajo, koliko so danes zaslužili z obrestmi. Kje so bančne milijarde, kje so Mercatorjevi milijoni, kje so avtocestne milijarde, kje so poskriti 10-ine milijonov Stožic, da so se do takrat uspešni obrtniki raje  streljali v sence, kot prenašali sramoto bankrota? Nihče nima volje tega uničiti, zato smo sami krivi. Boxterje so ukinili  ker nekdo drugi nujno potrebuje svež kapital, ker ima prekratko jahto in premali dvorec v Dalmaciji, seveda pa sveta trojica dobi za to …..?

Dokler se bomo klanjali, upogibali, potrpeli z mislijo, da bo bolje, bomo ostali navadni sužnji takih iznajdljivi lopovov in barab, sicer pa se nam že tako cela Evropa smeji, kaj se dogaja zadnje čase z varnostjo države. Migranti se sprehajajo po Sloveniji, kot na korzou v Sarajevu.
Nadlegujejo, posiljujejo, pretepajo in maltretirajo male in nemočne državljane. Sam teh problemov ne bom imel, ker je za to potrebno imeti pravi migrantski penicilin. In tudi vem, da ga nimam samo jaz. Saj imajo že večje pravice in svoboščine kot mi ,ki smo 1991 ( Mesec, Golob in Fajonova, kje ste uradno in resnično takrat bili, pa ne lagati, kot je to v navadi ?? ) leta to državo dobili nazaj in kot izgleda, nam jo jemljejo tisti, ki jih takrat nikjer ni bilo, ali pa so bili, samo, da jim to ni bila intimna opcija! Jo bomo pač morali dobiti nazaj še enkrat na isti in enak način z tokratno natančno lustracijo.

Ne morem in ne znam si zamisliti, da lahko nekdo z državljani vseh starosti počne tako drastične svinjarije z javnimi sredstvi, to je našimi! Ne morem verjeti, da vsi, ki so nekaj pomenili, nekaj kritizirate, bentite, filozofirate, twitate, komplicirate, oni se vam pa režijo v obraz, uživajo v svoji provokaciji, namesto, da bi rekli:
Slovenci, koliko nas je za to, da naredimo puč in konec tej klovnovski izvedbi vladajoče anarhije in za nas izredno nevarni igri za splošno preživetje? To bi moralo biti vprašanje. Celo eden od visoko rangiranih sodnikov je potrdil, da se pravica išče le in samo na ulici! In kaj vam to pove?

Vse za naše dobro. Nekaj se mora korenito spremeniti, ker resnično in dejansko polzimo v brezno brez dna. Za nas, ki imamo radi svojo Slovenijo in bi v njej radi delali in ustvarjali pod humanimi in pravimi pogoji, uživali pošteno, pravično in solidno pokojnino, naši otroci pa vsi enakih možnosti do prehrane in pogojev učenja ter sproščene igre in nezapufani pri 3 letih zaradi pogoltnosti takih samodržcev, še ni prepozno, samo složni in pogumni moramo biti.

Da jih jaz, te 3 Posvečene prosim več 10x za sprejem za 30 minut in so o vsej grozljivi in tragični zadevi moje družine do potankosti obveščeni in vsebinsko seznanjeni že več 10x, pa me arogantno ignorirajo in bom to njim vsem vrnil z izvedbo DRASTIČNEGA IN TRAGIČNEGA PROTESTA, ki ga Slovenija še ni videla, je mogoče začetek nečega, na kar se čaka, ker bo to zelo kmalu.

Za pošteno in pravično ter složno Slovenijo!

Prejšnji članek(PISMO BRALKE) Trije Kučanovi apokaliptični jezdeci
Naslednji članek(PISMO BRALCA) »Za otroke gre«