Piše: Mirko Macher

RADIOTELEVIZIJA SLOVENIJA ni le medijska trdnjava, od nekdaj ohranja ideološki primat. Kot so komunisti ukradli slovenski družbeno politični sistem (DEMOKRACIJO) in ustvarili kopico kvazi dednih političnih strank ter odtujili tehnologijo – znanje, nepremičnine in premičnine, tako se obnaša tokrat v veliki RTV SLO, ki izrinja vse, kar ni za njihovim ideološkim obzidjem.

Ker je med ertevejevci mnogo več pametnih kot ideološko zasvinjanih, ki jih je j…. malo, se je temu Štefančič- Žižkovemu ideološkemu pozivanju dolžno odzvati z razdelitvijo RTV SLOVENIJA  na: slovenski cnn (levi) in fox (desni medij, če hočete razdeljen ideološki prostor.

Naj bo referendum za RTV SLO, referendum za razdelitev Slovencev na južnjaške srbofile in rusofile in kranjske domoljube in verne katolike in zmerne ateiste.

Ko bo slovenski narod dozorel in ko bo DEMOKRACIJA vladala po kranjskih deželah, potem bodo tudi potomci enih in drugih spoznali, da je sobivanje nazorsko različnih možno le v miru in slogi.

ZA naše OTROKE gre, drage Kranjice in Kranjci, ZA dediščino naših babic in dedov.

Mag. Mirko Macher, Most na Soči

Prejšnji članek(PISMO BRALCA) Boljševiki in žensko vprašanje
Naslednji članek(PISMO BRALCA) Dr. Robert Rožič: Od tega tedna dalje projekt drugega tira namesto strokovnjakov nadzira aktualna politika in domnevno izvajalci sami