Piše: Frančiška Buttolo

Javno  pismo gospodu dr. Robertu Golobu, predsedniku Vlade Republike Slovenije, naj ne posluša Kučanovega klana

Spoštovani gospod  dr. Robert Golob, predsednik Vlade Republike Slovenije, prosim, ne dovolite, da vas bo Kučanov klan, ko boste na njegov ukaz obračunali s slovensko demokracijo,  predstavljal svetu kot slovenskega Hitlerja, nad katerim je gospod Kučan strašno razočaran. Ne verjemite, gospod predsednik vlade, da bo Kučanov načrt  – komunistična Slovenija – uspel. Niti kučan tega ne verjame. On se želi samo še nekoliko bolj maščevati zaradi izgube komunistične oblasti. Pri tem pa tokrat uporablja vas in vlado, ki jo vodite.

Ne dovolite, gospod dr. Robert Golob, predsednik slovenske vlade, da bi prav v času oblasti pod vašim vodstvom, Kučanov klan s svojim komunističnim sodstvom  začel zapirati državljane! Ne dovolite, lepo prosim, kot vas v svojih molitvah prosijo številni Slovenci,  da bi, tako kot je to stori balkanski Hitler Tito, v času blaznosti revolucionarjev Kidriča in Kardelja, prav vas Kučanov klan uporabil najprej za pošiljanje izobražencev  v zapore zaradi njihovega mišljenja in izražanja,  nato pa velik del državljanov – iz vseh slojev slovenskega prebivalstva – v še prazne prostore Hude jame in drugih več kot 700 morišč z več sto tisoč še zdaj nepokopanih žrtev komunizma na Slovenskem. In ne dovolite, da bi vse – še zadnje – slovenske nasprotnike komunističnega Kučanovega klana izgnali iz njihove – slovenske – domovine.

Ne dovolite, gospod dr. Robert Golob, da bi prav  vlada, ki jo vodite vi, Slovenijo očistila – kot je to Titovo  nalogo že skoraj do konca izpolnila   Kidričeva vlada po drugi svetovni vojni. Ne dovolite, da bi bili prav vi tisti predsednik vlade, ki je do konča očistil Slovenijo vseh nasprotnikov komunizma, do zadnjega.

Ne bodite, gospod dr. Robert Golob, prav vi tudi tisti predsednik vlade, ki je bo v očiščeno Slovenijo pripeljal nove prebivalce, predvsem  iz tako imenovanega tretjega sveta, , ki bodo podpirali slovenske komuniste in komunizem, skupaj z njimi pa  zatirali pa vsakršno narodno zavedanje in zvestobo tisti slovenski tradiciji, ki je komunisti ne bodo dovoljevali, zlasti narodno zavedni kulturni in verski, večinoma katoliški  (kadar ta ne bo v skladu z že preveč  komunistično revolucionarnim Vatikanom).

Ne dovolite vsega tega,  gospod dr. Golob, predsednik sedanje slovenske vlade. Ne dovolite vsega tega, prosim, prosimo, gospod dr. Golob, predsednik vlade.

Spoštovani gospod dr. Robert Golob, predsednik slovenske vlade, najbolj  umazano politično vlogo so vam dodelili v svoji umazani igri s slovenskim narodom in državo vodilni mafijci Kučanovega klana. Ne smete privoliti. Dovolj imamo že komunističnih žrtev, še nepokopanih!

Po skoraj celem stoletju od njihove nasilne smrti, se še vedno po slovenskih gozdovih ponoči, ob polni luni, s kostmi dobesedno  nepokopanih žrtev slovenskega – Kardeljevega in Kidričevega – komunizma  v gobcih, pod temnimi vejami dreves v roških in drugih  gozdovih potikajo zveri,  povsem nedolžne, če jih primerjamo s Titovimi komunističnimi morilci.

Tako poteka se danes zadnji del komunistične revolucije, ko Kučanov klan nadaljuje delo  Tita, Kidriča, Kardelja in  njihovih ubijalcev, morilcev, ki so v resnici prav tako njihove žrtve. Številni so svoje potomce prosili, naj jim na nagrobni kamen ne napišejo imena, temveč samo priimek družine.

Takšni so, gospod dr. Robert Golob, predsednik slovenske vlade,  grenki sadovi  komunistične revolucije na Slovenskem, da, in takšni bodo sadovi vaše politike, če boste ubogali umazani slovenski  mafijski  Kučanov  klan, zelo podoben komunističnemu jugoslovanskemu, ki ga je vodil krvolok Tito, v Sloveniji pa  zlasti zločinec Kardelj.

Zato obsojam, strašno obsojam, ker je slovensko sodišče s svojo politično sodbo začelo drugo komunistično revolucijo v Sloveniji.  Drugače si ni mogoče razlagati te današnje strašno krivične sodbe, krute celo za ruske razmere. Zastrašujoče je, kar je sodišče danes zagrešilo nad gospodom Aleksandrom Škorcem, zunanjim sodelavcem Demokracije, in  predzadnjim urednikom tega tednika, še huje kaznovanim gospodom Jožetom Biščakom.

Danes  sta bila onadva obsojena na zapor, jutri bo, precej verjetno,  velik del Slovenije odpeljan v še prazne prostore v Hudi jami in drugih komunističnih  moriščih

To je Slovenija pod vodstvom globoke države, imenovane Kučanov klan.  Takšna je zdaj  slovenska država, ki je deloma skrita v podzemlju, deloma pa odkrita in pri belem dnevu, predvsem pod vodstvom predsednika sedanje  vlade, brez najmanjše moralne ali etične odgovornosti,  z nasilnimi komunističnimi metodami in sredstvi zatiranja briše z zemljevida sveta še zadnje Slovence. Samo zato, da bi pridobila prostor za nove državljane, če je le mogoče ilegalne migrante, ker takšna politika ustreza novim svetovnim stalinistom, zagovornikom tako imenovane odprte družbe, z denarno in ideološko podporo Sorosovega klana, zelo naklonjenega Kučanovemu.

Takšna je naša komunistična mafijska oblast po najbolj sleparskem predvolilnem zavajanju državljanov, kar jih je bilo po drugi svetovni vojni v Evropi. Stalinistični Kučanovi sleparji in Sorosevi lažnivi borci za odprto družbo, prav tako – ali paše bolj –   stalinistični,  so prišli na oblast, ne da bi kdo opozoril kako so to dosegli.

Vsi zavedni Slovenci pa smo to slutili, pa smo molili, da bi nas vsaj Bog obvaroval pred izginotjem. Ampak naše molitve niso bile uslišane. Prišli so novi komunistični krvniki, strašni krvoloki,  da nas je vse poštene močno strah, kaj bo z nami, kdaj nas bodo pobili, kdaj nas bo kdo ovadil, ker ve, da jih ne maramo. Bojimo se, kdaj nam bodo vzeli dom, kdaj nas ne bodo hoteli zdraviti, kdaj nas bodo odpeljali v neznano. Bojimo se, kdaj nam bodo vzeli otroke in jih dodelili kaki sprevrženi družini, kakršne so zanje – skoraj edine – normalne. Žene ščuvajo proti možem, otroke proti staršem, vernim se posmehujejo,  kulturne zaničujejo, trezne in nedrogirane žalijo z malomeščani. Zanje so vsi ljudje navaden folk, samo oni so aristokrati, lekarniško sterilno elegantne komunistične ministrice za kulturo se delajo nevedne, ko razgrajujejo temelje slovenske narodne tradicije, vse  s pomočjo nekih multikulturnih norcev, komunističnih, seveda, to pa to.

Da, nihče ni opozoril, da je šlo pri zadnjih volitvah za novo slovensko  komunistično revolucijo, izvedeno pod pretvezo strahu levega pola politike pred nekim abstraktnim “janšizmom”, o katerem v resnici niti sami ne vedo, kaj naj bi pomenil. Pač neki fašizem, ki odvezuje komunistične revolucionarje vsakršnega obveznega ravnanja v skladu  ustavo Slovenije  in tudi z demokracijo v tej državi. Zato lahko počnejo vse, prav vse. Morale in zakonov za današnje oblastnike, praktično same komuniste, ni. Ves čas, odkar so prišli na oblast, se samo nesramno posmehujejo pravni državi, državljanom in eno za drugo rušijo vse pridobitve samostojnosti in demokracije nove države  Slovenije. Zdaj pa so ogrožena tudi življenja vseh narodno zavednih Slovencev, deloma zato, ker jih komunisti odstranjujejo iz družbe (nasilno mečejo iz služb, bolnim onemogočajo zdravljenje, inteligenco tlačijo v zapore, ukinjajo demokratične medije, rušijo kulturno tradicijo, odpirajo meje celo  zločincem,  samo da bi čimprej Slovenijo očistili  slovenskega naroda, menda zato, ker je v njem preveč fašistov. O predzadnjem  uredniku Demokracije gospodu Jožetu Biščaku, pa samo tole: je  enem zadnjih učencev velikega slovenskega novinarja, urednika in vidnega intelektualca, zlasti pa borca za samostojno in demokratično Slovenijo, avtorja znamenitega Kučanovega klana.  Očitno tudi gospod Biščak plačuje visoko ceno, ki jo je moral zaradi tega  – verjetno prvega slovenskega protikomunističnega  Pulitzerja – plačati njegov avtor. Plačal jo je z življenjem. Jo bo moral z življenjem plačati tudi gospod Biščak? Bojim se, da je tako. Hudo bolan, gospod Biščak, to Kučanov klan ve, ne bo prezivel polletnega zapora.  Da, takšen je stalinizem Kučanovega klana. Še v grobu njegove žrtve nimajo niti miru niti dostojanstva, ki jim po človekovih pravicah in osnovi etiki pripada.

Prejšnji članekSlovenija skozi moja – črna – očala
Naslednji članekVlada hiti s spornimi spremembami Družinskega zakonika