Piše: Franc Trunk

Politična policija in politično sodišče?

je naslov javnega komentarja prof. dr. Dimitrija Rupla, kjer prof. Rupel nepravilno uporablja ločilo vprašaj tam, kjer bi moral stati pokončni (odbeljeni) klicaj!

Na predmetno tematiko udbaške! politične policije in udbaških! političnih sodišč v RS bom napisal vsaj deset nadaljevanj – vse do takrat, dokler bo urednik štel moje pisanje za dovolj relevantno.

Posebej izpostavljam, da vse moje pisanje izhaja iz vsebine (pravnomočnih/dokončnih) uradnih dokumentov, kjer mi ni potrebno – v ničemer – prirejati interpretacij, kar se je pokazalo za tisto mojo osebno kredibilnost, da lahko za dotične državne uradnike brez kakršnegakoli strahu javno zapišem, da so navadni udbaški prasci/prasice z zanikrno zavržnim udbaškim botrom milanom kučanom na čelu…, saj imam množico pravnomočnih uradnih dokumentov in  dokončnih pravnomočnih sodb, ki me v mojem poimenovanju kučanovega komunističnega udbaštva razkrivajo kot gospoda, ki je še preveč fin/nobel/spoštljiv v lastnih zapisih, vse glede na to, s čim vse so udbaški prasci in udbaške prasice poskušale do sedaj ubiti tako posamezne člane družine Trunk, kot celotno družino Trunk!

Kolikor sem družbeno politično ozaveščen vem, da je imel in še vedno ima prof. Rupel pestro življenje o katerem bi nedvomno z lahkoto lahko napisal knjigo primerljivega obsega knjigi Tolstojeve Vojne in mir…

Tudi zame velja, da sem imel in še vedno imam zelo pestro življenje, čeprav me je kučanova UDBA poskušala ubiti že leta 1996, kjer se je v minulih več kot 25-ih letih nabralo tozadevne uradne dokumentacije na podlagi katere bi lahko napisal kar množico knjig primerljivega obsega knjigi Tolstojeve Vojne in mir.!

V času mojega dosedanjega življenja so bili časi, ko nisem niti vedel, kdo je tov. prof. dr. Dimitrij Rupel, bili so časi, ko sem spoštoval prof. Rupla in so bili časi, ko Rupel ni bil deležen mojega spoštovanja, sedaj pa je kot je…

Kakorkoli, če imam na izbiro, komu bi v predmetni zadevi komentarja prof. Rupla verjel, njemu ali nekemu srednješolskemu čefurskemu miličnjaku vzrejenemu na tacenski farmi miličnjakov, kjer (dokazano!) velja, da je MNZ še vedno prerešetano z udbaškimi izrodki in njihovimi simpatizerji (npr. poglejte zaslonsko sliko javne objave ‘nepolitičnega’ pro/udbaškega predsednika miličnjakov na koncu zapisa…), nimam – glede na osebne izkušnje z udbaškimi miličnjaki – nikakršnih problemov, da se odločim verjeti prof. Ruplu…

Posebej sporočilno je, da si je predmetni uslužbenec udbaško prestreljenega MNZ za osebnega/družbenega liderja prostovoljno izbral vaškega posebneža, za katerega je znano po njegovi javni samoizpovedi, da je tup kot kurac, pa karkoli že to pomenilo… Če k temu dodam slovenski pregovor klenih rodoljubnih domoljubnih SLOVENK/SLOVENCEV, da isti tiči skupaj letajo, bi lahko vsaki raz/umni osebi dovolj sporočilno zaključil današnji zapis – pa bom kar nadaljeval:

Materialno dejstvo je, da v RS nismo niti! uradno, kaj šele neuradno prekinili tajnega delovanja komunistično diktatorske milice poimenovane UDBA, ki je v njej lastnem bistvu tajna! pro/komunistična diktatorska politična milica/policija, ki je ubijala politično/ekonomsko konkurenco, na čelu katere je bil v SRS – in je ostal tudi v RS – sam udbaški boter globoke države milan kučan, ki si je med drugimi udbaškimi zločinstvi v njemu lastnem političnem nahrbtniku maloraslega udbaško komunističnega diktatorja globoke države nabral:

    1. tisoče okostnjakov žrtev, ki jim je kučanovo komunistično udbaštvo pokončalo njihova življenja,
    1. več sto tisoč tistih žrtev, ki jim je kučanovo komunistično udbaštvo uničilo življenja,
    1. nepregledno množico več sto tisočih, njih krepko več kot milijon, zavednih klenih rodoljubnih domoljubnih SLOVENK/SLOVENCEM, katerim je udbaški boter milan kučan v minulih več kot 60-ih letih njegovega zavržno zločinsko kriminalnega delovanja na področju komunističnega udbaštva – iz slabega na SLABŠE! spremenil njihova življenja!

Materialno dejstvo je, da udbaški boter milan kučan, kot alfa samec diktatorskega komunističnega udbaštva, tozadevno osemenil praktično vsako poro javni institucij SRS in kasneje RS z njemu lastnim komunistično udbaškoim semenom, kar je privedlo do materialnega dejstva, da je Republiko Slovenijo v WW2 poražena Republika Avstrija dandanes prehitela v več kot dvakratniku BDP, kar ima za dokumentirano posledico, da je kapitalistična Avstrija ena najbolj zaželenih destinacij na Svetu za stalno bivanje, ko na drugi strani velja, da se ekonomski migranti, če jih ujamejo v RS raje vrnejo na Hrvaško kot, da bi zaprosili za azil v postsocialistično komunistično kučano udbaško kontaminirani Sloveniji, kjer ima skoraj polovica upokojencev v RS – po več kot 70-ih letih kučanove komunistično udbaške diktature – pokojnino, ki ne! zadošča niti za pokritje minimalnih življenjskih stroškov…

Posledično ne čudijo niti vzporedni dokumentirani/popisani rezultati dandanašnjega zločinsko kriminalnega delovanja kučanove udbomafije v RS, za katero je kučanov udbaš akademsko!? izobraženi!? dragan petrovec v Sobotni prilogi časnika DELO z dne 15. 5. 2021 celo! javno zapisal/podpisal, citat:

»… so se v samostojni Sloveniji dogajale nepojasnjene smrti ljudi, ki so preveč videli in vedeli, in poskusi likvidacije takih. Vse to je popisano.«

Drago Šketa, generalni državni tožilec RS pa nič!

Možno le in samo v kučanovi udbaški udbolandiji!

Saj ni res, pa je!

Franc Trunk, Veteran vojne za Slovenijo

Prejšnji članekVse dobro v letu 2022
Naslednji članekAktivno državljanstvo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj