Piše: Frančiška Buttolo

Odmev na članek “Trojanski konj v koaliciji” gre na roko anticepicem na levici. Pomanjkanje inteligence pa nas vodi v propad, pravzaprav v novo komunistično revolucijo. Takšne resolucije, kakršna je objavljena v tem članku, in takšni virusi, s kakršnimi se ukvarjamo zadnji dve leti, ne kažejo nič drugega kot nastajanje nekih razmer, ki nakazujejo strahotno globalno in multikulturno komunistično revolucijo. Z nikakršni zabavami na okuženem Tiraniku tega ni mogoče prikriti. Vsaj tistim ne, ki imajo oči. 

 Naj se najprej  lepo  zahvalim Demokraciji za objavo tega odličnega članka o našem neuspelem sprejemanju skupne politične obsodbe vseh treh totalitarizmov – fašizma, nacizma in komunizma. Zdi pa se, da bomo prej v novem komunizmu, kot pa nam bo uspelo obsoditi tudi ta totalitarizem.

Resolucija Evropskega parlamenta (…)  o pomenu zgodovinskega spomina za prihodnost Evrope, z dne 19. septembra 2019, pod katero sta podpisana politika Timmermans in Jourova, je resnično zgovorna, prav klepetavo zgovorna, že skoraj prostaško prostodušna izjava o nujnosti še ene komunistične revolucije, tokrat kar v EU, zlasti v državah, ki so bile nekoč pod komunističnim puškinim kopitom.

Nisem mogla verjeti lastnim očem, ko sem prebrala besedilo v imenovani resoluciji.

V njej ne  gre le za eno najnovejših in najdoslednejših zahtev v po uvedbi komunistične diktature po komunistični revoluciji 1917 v Rusiji, tudi ne za le za zrcalno preslikavo stalinističnih osnov obvladovanja in utrjevanja sovjetskega totalitarizma, temveč tudi za premišljeno dopolnjeno resolucijo o komunistični prihodnosti vse Evrope  z najnovejšimi zahtevami dveh največjih totalitarnih držav, še zlasti tiste, ki je svoji varovanki, tako imenovani Islamski državi, odprla afganistanski politični prostor. Z njim pa ji je odprla tudi vstop v svetovno politiko, ne nazadnje v Združene narode.

V tem kužnem času, ko pričakujemo nove in nove viruse, so v  7., 9., 10.  in še nekaterem odstavku ali točki zahteve te resolucije – na žalost – neovrgljivo dokaz, kako globoko v politiko Zahoda se je zavlekla revolucionarna politika največje sodobne komunistične države.

Ne slepimo se, da ta država ne misli resno. Še prav posebno pa jo moramo na Zahodu jemati resno zato, ker so nam politiki iz te države že povedali, da si Zahod želijo podrediti, da si ga bodo podredili in da jim zato ni in ne bo žal vložiti ogromnih sredstev, da bi to dosegli.

Jasno, najprej morajo vlagati v svoje  uspešne kolaborante, dobre poznavalce komunističnega totalitarizma – iz zahodnega in iz vzhodnega dela Evrope. Politika, ki sta bila glavna ustvarjalca te resolucije, povsem ustrezata tej zahtevi, gospod Soros je to zlahka potrdil. In ta gospod ve kaj dela, saj do potankosti pozna strukturo delovanja obeh vrst družbe. Kako tesno je povezan s kapitalom iz bank, ki so pod vplivom sredstev za svetovno komunistično revolucijo je težko soditi, njegov vpliv na požrešne uradnike Združenih narodov pa brez dvoma kaže, da se največ revolucionarnega denarja opere prav v tej svetovni veleustanovi, zdaj celo botrici islamskega Afganistana.

Žal, to je potrebno poudariti, v EU ni dovolj intelektualcev, ki vidijo pravi obraz levice v EU, še največ jih je na Poljskem, na Madžarskem in nekaj v Franciji, morda tudi v kateri od severnih držav. V Sloveniji takšnih ljudi skoraj ni. Žal.

Mi bomo šli v koalicijo s SD, gospod Pahor je to “pobotanje” dobil za domačo nalogo. Namesto da bi si zavihal rokave, vzel macolo in razbil Kidričev spomenik pred predsedniško palačo ter s tem dokazal, da je predsednik demokratične države, z demokratično ustavo, bo raje zapečatil in minirali Hudo jamo s posmrtnimi ostanki “kolaborantov”, seveda ne stalinističnih, med katere je spadala krvoločna spaka z imenom Boris Kidrič. Te žrtve ne bodo nikoli imele mrliških listov. Za Slovenijo in Evropo še vedno niso ljudje. Njihovo število pa je grozljivo visoko.

SAZU pa bo ob tem dogodku priredila kako zaspano zakusko. Ker je skromnost lepa čednost. Vsaj doslej so stvari potekale dokaj na podoben način. Oh, ti naši intelektualci! Pol akademikov je tako neinteligentnih, da je že kar sramotno, pol pa jih je, kljub inteligenci, tako stalinističnih, da je sramota pri njih še večja kot pri prvi polovici.

Novi komunistični revoluciji v Sloveniji je tako pot na široko odprta.

Resnično, kot je nocoj na televiziji izjavila neka mlada komunistka iz neke novogoriške zgodovinske ustanove, da meje omejujejo.

Svet naj postane ena sama globalna komunistična država. Vedno novi virusi za tistim, ki je prišel iz Kitajske, lahko veliko pripomore do takšnih, bolj ali manj kitajskih nebes, zato razumem, da je med najnaprednšimi levičarji, torej med skrajneži, največ proticepilcev, željnih čim večjega števila okuženih.

Frančiška Buttolo, Slovenija

Prejšnji članekPartijska statistika tožilstva
Naslednji članekTretji odmerek drugič

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj