Piše: Koalicija “Za otroke gre”!

Konec septembra bo Državni zbor obravnaval predlog sprememb Družinskega zakonika, s katerim hoče Golobova vlada uzakoniti posvojitve otrok v LGBT razmerja, ukiniti zakonsko zvezo žene in moža ter vzpostaviti pravno podlago za uvedbo LGBTQIA+ ideologije v vrtce in šole.

Ta ideologija vključuje: da otrok ne rabi mame in očeta, naj si otroci sami izbirajo in spreminjajo spol in spolno usmerjenost ter jih uči, kako se to dela. Ali bomo dovolili uvedbo te nevarne ideologije v vrtce in šole? Ne! Zato pridite na shod in pokažite, da se s tem ne strinjate. Golobova vlada na krilih volilne zmage in visokih podpor v javnomnenjskih anketah ruši vse pred sabo. Pokažimo, da obstajamo tisoči, ki se z njeno politiko rušenja in izključevanja ne strinjamo. Množično se udeležimo Shoda za zaščito naših otrok in družin, ki bo torek, 27. 9.2022, ob 17.00 pred Državnim zborom v Ljubljani. Pridite cele družine in skupine. S seboj prinesite transparente in zastave. Pokažimo, da nas je veliko, ki spoštujemo otrokove pravice in družino ter nasprotujemo rušilnim ukrepom Golobove vlade.

VABILO NA SHOD PRED DRŽAVNIM ZBOROM

Aleš Primc in Metka Zevnik,
za Koalicijo »Za otroke gre!«

Prejšnji članek»…Ne frak in ne talar…«, ampak drhal!
Naslednji članek(PREJELI SMO) V SDS predlagajo Zakon o državnih simbolih, s katerim želimo med drugim državljane spodbuditi k pogostejšemu izobešanju zastave ter hkrati prepovedati javno poveličevanje vseh simbolov totalitarnih režimov