Piše: Frančiška Buttolo

Spet so se oglasili proticepilci RTV Slovenija.

Ni treba dvakrat uganjevati, kdo so tisti, ki najbolj nasprotujejo cepljenju v Sloveniji. Levi skrajneži. Najhujši na radijskih in televizijskih postajah.

To so simpatizerji različnih mirovnih inštitutov in podobnih paravojaških “nevladnih organizacij”, ki terorizirajo vlade, da bomo morali kmalu pol proračuna nameniti različnim, večinoma mehkejšim ali bolj skrajnim terorističnim skupinam, ki v resnici zadrogiranim brezdelnežem. Ti pa z denarjem iz proračuna v medijih reklamirajo svoje nasprotovanje cepljenju. Da bi uničili prebivalstvo kapitalističnega Zahoda. Tako kot pozivajo ZN, ki nasprotujejo 3. cepljenju, in globalist Soros, stari stalinist.

To, da slovenski mediji   – celo takšni, o katerih gre glas, da so desni – načelno ne pozivajo k cepljenju, tako kot na primer hrvaški – ko je potrebno, enotni pri obrambi svojega naroda –  je zelo v skladu z našo soroševsko globalistično ideologijo. Tisto, ki bi sedanjo vlado utopila v žlici vode.

Kje neki, da bi se naši mediji, tako kot hrvaški, zavzeli za svoj narod! Naši mediji bi slovenske državljane, če sodimo realistično, ne kot politični strokovnjaki, najraje takoj žrtvovali za tisti del človeštva, ki še ni bil cepljen. Še posebno starejše bi radi žrtvovali.

Proticepilna propaganda v medijih je torej samo mastno plačano reklamiranje genocida nad prebivalstvom Zahoda. Plačano, v različnih oblikah,  iz številnih nevladnih organizacij, ki jih v obliki davkov občanov državi plačujemo vsi, nato pa ta denar pride v roke nevladnim organizacijam. Tako slovenski davkoplačevalci sami plačujemo svoj lastni genocid.

Je ZN še sploh mogoče zaupati? Bog ne daj! Tu je jedro svetovnega levega fašizma.

V resnici pa se, ob pozivu ZN, kakršnega smo danes, 9. 9. ob 10. uri slišali na Prvem, povsem jasno vidi, da propagando proti cepljenju na Zahodu vodijo tisti, ki sodijo v bližino globalizma in multikulturalizma, seveda pod vodstvom Sorosa in ZN. Navsezadnje, zdaj bodo ZN skupaj s talibani in islamskimi teroristi v miru božjem vodili Afganistan. Plačeval pa bo ves svet.

Da sem politični analfabet?

Seveda. Žal pa tisti, ki so vrhunski politiki, ne razumejo človeških stisk posameznikov, na primer v Sloveniji, temveč samo abstraktno stisko vesoljnega človeštva.

Frančiška Buttolo, Slovenija

VIRdemokracija
Prejšnji članekBimbo žurej in dodatki COVID-19
Naslednji članekPartijska statistika tožilstva

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj