Piše: Frančiška Buttolo

Ob zadnji tragediji mlade ženske, ki je po cepljenju hudo zbolela, sem šele do popolnosti spoznala, kaj v resnici pomeni vrednota odgovornosti do sočloveka. Spoštovani slovenski državljani, menim, da bi žrtvam cepljenja morali priznati status zaslužnih za Slovensko državo s posmrtnimi odlikovanjem. Ti ljudje so bili namreč tako sočutni in solidarni, da so žrtvovali življenje tudi za druge, da, predvsem za druge, kljub ostri propagandi proti cepljenju. Slava jim!

Kljub temu, da sem vse prej kot naivna optimistka, z velikim veseljem priznavam, da sem se močno razveselila ob podatku o praktično polovici z dvema odmerkoma cepljenih odraslih v naši državi. Koliko solidarnih državljanov imamo, kljub najostrejšemu nasprotovanju upoštevanja vladnih odlokov za zmanjšanje epidemije zlasti s cepljenjem, kdaj pa kdaj, žal, lahko tudi usodnim.

Na prvi pogled, če ta podatek primerjamo z drugimi v EU, ta polovična precepljenost res ni ravno razveseljiva, ko pa upoštevamo, da je v kampanji proti cepljenju sodelovala Kučanova globoka država, gigantska komunistična klika,

S PRAVNIKI (TUDI Z USTAVNIM SODIŠČEM), SINDIKATI ŠOLNIKOV, POLICISTOV, VOJAKOV TER S CELOTNO GARNITURO GROTESKNO IZPRIJENIH JAVNIH MEDIJEV,

smo vsi lahko kar zadovoljni.

Če vemo, da je ta Kučanova klika močnejša od katerekoli dosedanje slovenske demokratične oblasti, torej desne ali leve oblasti po osamosvojitvi (ki jo je vodstvo te globoke države odkrito zavračalo) in sprejetju demokratične ustave, postane nam je jasno, da smo državljani Slovenije med najbolj odgovornimi in sočutnimi – ne le v EU, tudi v svetu. Teror proti cepljenju je bil strašen, pretkan, hudičevo delo.

Kljub delovanju te Kučanove grozljivo komunistične globoke države, ob pomoči nekakšne napol teroristične nove OF, s kolesarji, ki ima eno samo nalogo – ščuvati državljane proti vsem ukrepom sedanje vlade (še najbolj pa proti vsem tistim odlokom, ki kakorkoli varujejo pred okužbami s smrtonosnim virusom, torej predvsem proti cepljenju), se je cepilo petdeset odstotkov vseh državljanov. Da, smo solidarni. Smo sočutni. Smo, še smo se pripravljeni žrtvovati za skupnost. Še smo ljudje.

Resno se lahko vprašamo, ali bi v takšnem, komunistično revolucionarnem divjanju proti vladnim odlokom za premagovanje epidemije, kakršno že več kot leto in pol doživljamo v Sloveniji, tudi v kateri od drugih članic EU dosegli tolikšno precepljenost.

Upoštevati moramo, da so bile grožnje vsem, ki so se želeli cepiti, tako hude, da so se nekateri, verjetno tisti na odgovornih delovnih mestih, tako, kot da gre še vedno za Titov narodnoosvobodilni boj in revolucijo ter za njegovo povojno diktaturo, cepili naskrivaj, tako kot so med Titovo diktaturo tudi pomembni komunisti naskrivaj krstili svoje otroke. Samo ZATO SO SE CEPILI NASKRIVAJ, da jih ne bi bilo mogoče obtožiti sodelovanja s SEDANJO, PO KUČANOVEM MNENJU protikomunistično vlado.

TA ČOVEK NAMREČ VERJAME, DA JE VSAKDO, KI NI KOMUNIST, PROTI DEMOKRACIJI.

ŠE NAJBOLJ PA VSI TISTI, KI NISO VEČ KOMUNISTI.

Uspešnost sedanje vlade pri cepljenju slovenskih državljanov je namreč vodstvo nove OF imelo – ima in bo še vedno imelo – za zmago fašističnih okupatorskih sil, torej za poraz Titovih komunističnih borcev. Zato pripravlja maščevanje. Revanšizem. Grozljivo je, da si ti butalski revolucionarji, z lažnimi očitki vladi, da ni bila sposobna uspešno zatreti pandemije, želijo zmagati na prihodnjih volitvah. Kolikšen komunistični cinizem! V surovi vojni s Kučanovimi komunisti je vlada dosegla polovično precepljenost, pa še večjo bo.

Še bolj nesmiselno pa je, da so si Kučanovi komunisti za voditeljico že napol teroristične OF s kolesarji na čelu – pravzaprav že kar teroristične, če upoštevamo število žrtev, ki jih imajo na svoji vesti, zaradi dokajuspešnih pozivov proti cepjenju (samo testiranje ni dovolj učinkovito) – ti revolucionarji izbrali Tanjo Fajon. Ta komunistični angel smrti iz Kučanovih protislovenskih katakomb, ta retuširana prikazen -enkrat v dogi beli spalni srajci z rdečo, krvavo zastavo okoli vratu, drugič v oprijetih hlačah in previsokih petah, da tej opremi manjka samo še sadomazohistični bič – nastopa v najdražjih reklamah TV. To je med glavnimi poročili. Na stroške davkoplačevalcev nagovarja morebitne kupce svojih volilnih glasovnic za v vstop v komunistični raj po prihodnjih volitvah. Pod reklamno mizo na televiziji, za katero podpisuje svoje komunistične pogodbe s hudičem, pa vidimo silhueti Horvatove in Ambrožičeve, ki ji prišepetavata, naj ne pozabi omeni tudi zaslug tovarišic Carlove in Šetinčeve za zmago kolesarske revolucije.

In vendar se nas je, pri vseh teh hudičevih ženskah, izključno pod Kučanovim vodstvom, cepila kar polovica slovenskih odraslih državljanov. ker smo upoštevali humane vladne odloke.

Po revolucionarni pameti članov nove OF smo verjetno sami fašisti.

Frančiška Buttolo, Ljubljana

VIRdemokracija
Prejšnji članekOdgovor Vrhovnemu in Upravnemu sodišču
Naslednji članekPoulično vandaliziranje levičarske drhali…

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj