Piše: Mag. Mirko Macher, z.r.

To kar se je zgodilo na Slovenskem, se je dogajalo načrtno in strateško politično.

Prevzem!

V gospodarstvu so sovražni prevzemi postali vsakdanjost, nič pretresljivega, denar posvečuje sredstva. Pravne prakse v Sloveniji niti ni, če pa je, se o tem ne govori. Da pa je prevzem političnih strank novoum, ki v svetu ni poznan, morda je kje, vendar to kar slovenski politični inženiring počne, je zelo jasna in nedvoumna politična korupcija. Avtor, tega političnega prevzema kopice političnih strank, ni dr. Golob, je pa bil najprimernejši medij, za takšen megalomanski politični projekt.

Gospodarska tranzicija na Slovenskem ni uspela!

Zelo uspešno pa potekajo prevzemi slovenskih podjetij, vse od Mencingerjevih lastninskih certifikatov dalje. Lahko bi poimensko našteval te tranzicijske vojne dobičkarje, ki so osiromašili slovenski narod za desetine milijard, pa nimam na voljo dovolj papirja. Sodstvo, zakrčeno in paralizirano, nesposobno, le nemo spremlja dogajanja na Slovenskem.

V prihodnosti bo znanega več, saj bo sociološka znanost dodala v svoj znanstveni portfelj prav slovenski K-H (tehnologijo izvedbe). Glede na to, bo temu dejanju, torej sovražnemu prevzemu LMŠ, SAB, Levica, DS (ZL) tudi lista ZJ, Zares, LDS, …skratka političnih strank šibkih in pokvarjenih osebnosti, ki so zlorabili zaupanje svojih volivcev, za zasebne ambicije in napad na politično suverenost slovenskega naroda, sledila povolilna streznitev, in silovit odziv presečne množice prevaranih volivcev.

Ali je v ozadju ruski kapital in varnostno obveščevalna služba tega anarho-liberalnega podzemlja, ne potrebno dolgo čakati. Če pa bi slovenska pravna država delovala vsaj 25 % suvereno, do tega ne bi nikdar prišlo, kar pomeni, da je slovenski pravosodni sistem povsem podvržen vzporednemu paraparlamentarizmu, ki opravlja funkcijo ustavnega instituta v škodo slovenskega ljudstva, v imenu in v korist katerega naj bi sodilo.

S tem pisanjem želim osvestiti vse domoljubne Slovenke in Slovence, predvsem državljane avtohtone slovenske identitete: Kranjce, Goriške in Koprske Primorce, Savinjske in Dravske Štajerce, Prekmurce, da je igre konec, in da ta trenutek izgubljamo samostojnost, ki jo z uzurpacijo oblasti jemlje dr. Golob s svojo ekipo, kdor koli jo že še predstavlja. Kadrovska čistka, ki jo ta trenutek izvaja nova vlada, je le pika na i tega anarho-liberalnega prevzema, ki je načrtovan že od prvega dne samostojnosti slovenskega naroda.

Kaj nam je storiti? V preteklosti sem pisal o psihološki državljanski vojni, danes lahko govorimo o naslednji fazi, prevzemu oblasti s pomočjo paraparlamentarističnih struktur. Dokončen sovražni prevzem političnih strank na Slovenskem, pa bo dokončno opravljen ob dokončnem preoblikovanju mlade slovenske države v slovansko enklavo izven EU, pod vplivom Velike Rusije.

Ministrska ekipa, ki je še zelo mlada, bo imela dovolj časa, da počisti z neonacisti, fašisti, … volivci ukradenih političnih strank in strank nekaj naivnih terčkov.

Slovenke in Slovenci, ozavestite prihodnost otrok izgubljene slovenske identitete! Uprite se, dokler je še čas!

Ga. Urška, predsednica DZ RS, je rekla: Ne bom dovolila, da bi slovenska policija pretepala slovensko ljudstvo (!?)

Mag. Mirko Macher, Slovenija

Prejšnji članekZahvala Janezu Janši
Naslednji članekDragi Robert, namesto impozantnega kipa Borisa Kidriča pred predsedniško palačo postavimo enako impozanten spomenik Borisu Pahorju