Piše: Vili Kovačič

Ob vašem obisku v Sloveniji  pričakujemo, da se boste potrudili poiskati resnico o svobodi medijev v SLO pri navadnih ljudeh,  ki niso propagandisti nobene politične stranke. Menimo, da je nujno da  si, predno delate zaključke o svobodi medijev v SLO vzamete čas in se sestanete z predstavniki civilne družbe, z ljudmi, ki smo že leta žrtve medijskega ENOUMJA tako s strani RTVSLO in kot  tudi s strani STA. Le na ta način boste dobili celovito in objektivno sliko, ki bo mnogo objektivnejša od tiste, ki vam jo slikajo skrbno izbrane civilnodružbene nevladne organizacije. In »neodvisni« medijski in pravni strokovnjaki.

Predlagam, da v Centru Evropa  v Ljubljani v soboto, ali že prej,  vsekakor pa pred odhodom v Bruselj organizirate sestanek s predstavniki  žrtev enoumnega medijskega  nasilja, ki v SLO traja vse od leta 2008 do danes, posebno močno pa v zadnjem času. Gre za sestanek z ljudmi, ki smo leta in leta v prijavljenih in kulturnih protestih demonstrirali pred Vrhovnim sodiščem RS in nam mediji v vseh teh letih  skupaj niso namenili več kot 5 minut, medtem ko razbijaštvo in nasilje sedanjih razbijačev na ljubljanskih ulicah z velikim veseljem »neodvisni« mediji promovirajo v najbolj gledanih terminih po 15 minut in več.

Spoštovana gospa, pričakujemo vaš pozitiven odgovor glede srečanja. Razumeli smo vaše sporočilo, da se želite informirati od navadnih ljudi.

Zato smo se opogumili, da se srečamo z vami. Upam, da bo pripravljenost obojestranska. Kajti, samo resnica nas bo osvobodila.

Delegacija za srečanje je pripravljena priti do vas kadarkoli. Predlagamo petek 15.10  ali soboto 16.10 v Centru  Evropa, kjer bo tudi možnost prevajanja in snemanja celotnega dogodka. Ne gre nam za lastno promocijo, gre nam za resnico z obeh strani,  tudi s temne strani meseca.

Vili Kovačič, Slovenija

VIRdemokracija
Prejšnji članekPodnebne spremembe in mi
Naslednji članekZa gospo iz EU, ki je na obisku v Sloveniji, ter njeno kolegico Fajonovo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj