Piše: Frančiška Buttolo

Popolnoma razumem medije, ki so mirno zavrgli  članek neke starke, verjetno malo čez les, ki opozarja na možni genocid nad starčki v Sloveniji, ker tretjemu odmerku nasprotujejo oziroma ga še ne priporočajo pomembne mednarodne organizacije, npr. ZN in EMA.

Ampak najbolj ranljivi bi morali biti s tretjim odmerkom že cepljeni. Pa ni v medijih nikogar, ki bi na to opozoril. Samo prerekanje med strankami, ker bodo kmalu volitve.

Elite pač ne zanima tretji odmerek. Ozadje, zakaj ga ne priporočajo največji zaslužkarji z globalistično ideologijami, pa tudi nikogar ne zanima.

Zdaj moramo, kot opozarjajo milosrčni Kitajci in ZN, predvsem sočustvovati z novo afganistansko vlado, ki vodi katastrofalno družbeno razpadlo afganistansko državo. Koliko lačnih, bolnih, nesrečnih! Mi, na Zahodu pa bi radi tretji odmerek!?

Pa države naj ne bi zaprli. O, pa še kako jo bomo, če bo potrebno.

Če imamo dovolj denarja za okoli sto tisoč povsem odvečnih nevladnikov, ki si prizadevajo za uničenje zahodne kulture in civilizacije, na primer Cerkve, bomo imeli tudi dovolj denarja za začasno zaprtje države in za cepljenje z vsemi potrebnimi odmerki.

A, da potrebujemo denar predvsem za volitve?

Da naj se s pandemijo ukvarja nova vlada?

Nikakor.

Sedanja vlada naj se upre novim komunistom, ne pa da bomo dobili veliko koalicijo z njimi. Da bomo nekakšen novi Afganistan.

Kajti čudim se desnim medijem, ki skoraj v vsakem prispevku tako natančno poročajo o izjavah Tanje Fajon, kot da bi bili desničarji v prihodnji vladi še najraje v koaliciji z njo.

To je problem slovenske države, ne pa cepljenje s tretjim odmerkom.

Frančiška Buttolo, Slovenija

VIRdemokracija
Prejšnji članekPoslednji tango z okuženega Titanika. drugi del
Naslednji članekDo zadnjega diha bom za samostojno Slovenijo

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj