Piše: Dr. Janez Suša

Pri včerajšnjem soočenju parlamentarnih strank na RTV Slovenija je vosovka Erika nesramno segala v besedo praktično vsem, razen šefu rdečekožcev z indijanskim imenom »Tava na luni«. Pred njegovim modrovanjem je otrpnila kot vrabec pred kačo. Pri temi političnega kadrovanja, pa je tovariša Serpentinška povsem pozabila vprašati, kako je bilo z  seksualno političnim kadrovanjem lepe anglistke Nataše na SOVO. In nadalje, ali je mogoče potegniti vzporednico z Jankovičevim kadrovanjem lepe Farmacevtke? Ugotoviti je, da ne. Zdi se, da je Serpentinšek po slovensko prosil za seks, Jankovič pa posiljeval, kot srbini v Bosni.

Zanimivo bi bilo narediti matematično analizo vsebinskega izkoristka izrečenih besed posameznega udeleženca soočenja – »lange Rede kurze Sinn«. Po enačbi je vsebinski izkoristek govora:  število besed z dejansko vsebino političnega sporočila (brez govornih mašil, floskul in stran poti), deljeno z številom vseh izrečenih besed. Ne glede, ali se z politično vsebino govora strinjamo, ali ne.  Oceniti je, da je ta izkoristek pri Serpentinšku pod 10%. Komaj kaj več od tega je oceniti lady Butelšek in ta žlehtno lady Tanjo. Kuštravi golobji oligarh, hvala bogu, ni bil vabljen na soočenje. Izkoristek gruljenja ocufanega napihnjenega goloba, bi bil še slabši.

RTV Slovenija razen bednega levičarskega aktivizma za 100 milijonov davkoplačevalskega denarja, nima več kaj ponuditi. Položničnega zajedavca odjemalcev elektrike se bomo lahko znebili le tako, da odklopimo elektriko. Odklopimo mu štrom, sicer nas bo izsesal do smrti.

Dr. Janez Suša, Koper, 25.3.2022

Prejšnji članekSvoboDA
Naslednji članekDr. Klement Jug (1898-1924)

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj