Piše: Frančiška Buttolo

Začelo se je s knežjim kamnom, končalo pa se bo s knežjo pametjo, če na volitvah ne bomo ohranili samostojne Slovenije. US Republike Slovenije namreč ogroža samostojno državo Slovenijo. Če se ne bomo udeležili volitev in glasovali za samostojno Slovenijo, bo slovenski narod za vedno izginil.

Zakaj in čemu na volitve?

Za samostojno Slovenijo! Zelo preprosto, a nujno, kot je bil nujen plebiscit. Spet nam grozijo mitingi. Mitingi slovenske globoke države, mafijske, ki ima eno samo potrebo: milijarde, milijarde, milijarde. Niti oblast je ne zanima več, saj ruši vse slovenske vlade. Samo še banke, ki ji perejo denar, jo zanimajo.

Ustavno sodišče je glavni pomočnik globoke države, kot so pravniki nujni v vseh mafijskih združbah, čeprav so naši pravniki najslabši med najslabšimi, zaradi negativne – udbovske – selekcije.

Vendar, Ustavno sodišče je uresničilo prošnjo komunističnih sindikatov in slovenske državljane obsodilo na genocid, ker v vladi menda nimajo zakonske podlage za preživetje Slovencev v najhujši epidemiji v zgodovini. Za preživetje je spet potrebno strinjanje komunistov, kot leta 1945 po končani vojni.

Poslušala sem, seveda v še vedno predvsem komunističnih slovenskih javnih medijih, kako je na genocid slovenske državljane obsodil poslednji slovenski knez, na US. Javni mediji so navdušeni. Če ne bodo smeli še naprej razkazovati tega svojega navdušenja, jih bomo morali samo še vzdrževati in drago plačevati, zlasti ko gre za reklame, ki v resnici nažirajo gospodarstvo, saj gre za neskončno visoke vsote, bodo naši javni mediji celo stavkali

Ne bi pa dala roke v ogenj, da ne izvira velik del ustavnih sodnikov iz starih udbovskih gnezd, kar pomeni, da je velik del US še vedno v krempljih UDBE, zločinske organizacije, v kateri je neki jugonostalgični brezkučnik, nasprotnik samostojne Slovenije, dosegel svoj najvišji službeni položaj, ki ga ima, če je moj sum upravičen – kot padre naše nesrečne podalpske domovine.

Odloki za ohranitev življenj slovenskih državljanov in med njimi še kake tretjine Slovencev (ljudsko štetje z razkritjem pravega podatka s pomočjo rubrike o pripadnosti določenemu narodu je v Sloveniji namreč prepovedano) so povsem neveljavni, ker se z njimi niso in nikoli ne bodo strinjali podivjani komunisti, na primer kordiševski, šarčevski, fajonovski, bratuškovski itd. To pa zato, vsaj po knežjem mnenju US, ker sedanja vlada nima komunikacijskih sposobnosti. To pomeni, da noče dajati milijard za mafijske podpornike, lene komunistične nevladnike, neustvarjalne kulturnike ali že krepko dementne starke, ki vodijo javne medije in – v prvi vrsti za preostanek članov Udbe in vseh njihovih družinskih članov do šestega kolena, ki niso več zadovoljni niti z borčevskimi pokojnino niti s privilegiji).

Zaradi vsega tega je US podprlo komunistična prizadevanja, predvsem stalinističnih sindikatov v javnih službah, kjer so zelo vplivni ponosni nasledniki Titovih borcev v knoju, ozni in udbi, tudi med zlohotnimi tovarišicami. Te je knežje US nagradilo s svetlo in sveto odločitvijo, da je, po tistem povojnem, leta 1945, nujen še eden, verjetno poslednji genocid nad slovenskimi državljani, pa čeprav poslednji, ki bo omogočil delovanje slovenske politike v skladu z zahtevami evropske vladavine prava, takšne, v kateri bi imela največ pravic vsaj dva milijona priseljencev iz Afganistana. Tako namerava padre priti do nujnih milijard, če hoče, da bo še dolgo pred predsedniško palačo spomenik Borisu Kidriču, komunističnemu krvniku na pravi strani zgodovine, kakršnih je bilo v Sloveniji pod Titovo diktaturo – med drugo svetovno vojno in po njej – vse polno na vsakem koraku.

V luči takšne zahteve naše globoke države je ravnanje našega US povsem razumljivo. Razlika med povojnimi komunističnimi poboji in sedanjo knežjo odločitvijo US je torej v tem, da to sodišče leta 2021 obsoja na smrt zaradi okužbe s smrtonosnim virusom praktično vse državljane, s kakršnimikoli političnimi prepričanji.

Velja za vse tiste, ki se – v imenu čimprejšnje uresničitve zahteve US, torej genocida kot edinega možnega pravnega ukrepa US, ker bi bila kakršna koli drugačna odločitev brez pravne podlage – ne bodo cepili. Zanimivo je, da bo tokrat največ žrtev med zagovorniki komunizma.

Kako je lahko prišlo do tako groteskne sodbe? Preprosto, negativna selekcija na področju prava je prišla do svojega bridkega nihilistične ga konca. Revolucija pač zre svoje otroke.

Ni tragična groteskna knežja odločitev US za genocid na pravni podlagi. Ne, tragično je dejstvo, da nas je Slovencev že premalo, da bi ohranili slovensko državo v svojih rokah, če narodno zavedne stranke ne bodo zmagale na prihodnjih volitvah. Pandemija pa je, skupaj z nestrokovno in zločinsko odločitvijo, da brez genocida v Sloveniji ne moremo imeti vladavine prava, to samo še bolj razkrila.

Ta zavest o nujnosti genocida med pandemijo 2020-2021 pri naših levih ustavnih sodnikih verjetno izvira iz njihovega prepričanja, da je bil tudi genocid, dvesto tisoč nedolžnih žrtev (ne le sto tisoč, kot se mi je zapisalo v enem zadnjih člankov, seveda neobjavljenem, prim. Ob 60. letnici povojnih pobojev v Sloveniji, maj 2005, revija NSZ)) v času, ko je vlado vodil Boris Kidrič. Ni zastonj stranka, ki jo vodi Fajonova, ponosna naslednica slovenske komunistične partije.

Zavedni Slovenci, na volitve za samostojno Slovenijo!

Frančiška Buttolo, Ljubljana

VIRdemokracija
Prejšnji članekSlovensko združenje domoljubnih novinarjev: Trend napadov na novinarje nas mora skrbeti!
Naslednji članekZahteve prebivalk in prebivalcev Ljubljane

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj